23948sdkhjf

Spiseguide: Oplev kogekunst på toppen af Kattegat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om at nyde et veltilberedt måltid med udsigt til både himmel og hav?

Hos restaurant Himmelhav i Frederikshavn gøres drømmen til virkelighed, og i denne artikel kan du læse mere om blot nogle af de ting, du kan opleve fra toppen af Kattegat.

Hold dit næste selskab fra 9. etage 
Beliggende på Kragholmen i Frederikshavn finder du Kattegat Silo. Med sin højde på 55 meter udgør siloen et karakteristisk pejlepunkt. Går turen til Frederikshavn, er Kattegat Silo dermed uden tvivl et besøg værd. Indenfor rummer bygningen moderne kontorbygninger samt et fitnesscenter, og sættes kursen mod 9. etage findes en af byens mest populære selskabsrestauranter. 

Med sin unikke beliggenhed tilbyder Restaurant Himmelhav selskabslokaler, som indbyder til fest og hyggelige stunder. Med baren og dansegulvet placeret i den ene ende, er det hos Himmelhav ingen skam at byde op til dans efter en veloverstået middag. Bliver benene trætte er der ligeledes mulighed for, at trække sig tilbage og tage et lille hvil i den anden ende af restauranten. Her er der indrettet en lille hyggekrog, hvor man her har mulighed for at nyde festen i ro og mag. 

Ønsker I at afholde jeres næste fest på toppen af Kattegat, er teamet bag Himmelhav altid behjælpelig med planlægningen af jeres næste fest. Lokalerne kan benyttes til alle livets store begivenheder, såsom konfirmation, bryllup, barnedåb og reception. 

Kærlighed og kogekunst 
Hos Himmelhav går kærlighed og kogekunst hånd i hånd. Maden kokkereres på højt niveau med respekt for årstidens råvarer og lokale leverandører. Menuerne er nøje sammensat af køkkenets erfarne kokke, hvor indholdet løbende varieres og fornyes. 

Som noget nyt har Restaurant Himmelhav lanceret konceptet “Onsdage på toppen”. Når de lyse og lune aftener snart vender tilbage, byder Himmelhav hver onsdag på All Inclusive, hvor I kan nyde tre nøje sammensatte serveringer med udgangspunkt i årstidens lokale råvarer. Onsdage på Toppen vil gennemføres alle onsdage i maj og juni og efter sommerferien i oktober og november. 

Tag herlighederne med hjem 
Selvom landets spisesteder er lukket ned, sætter det ikke en stopper for at nyde kogekunsten. Hos Restaurant Himmelhav tilbyder de alle fredage i  2021 take away tapas i Frederikshavn. Tapas anretningerne er sammensat med hjælp fra lokale producenter og leverandører, og anrettes på en delevenlig tallerken for to. Indholdet er varierende, men hver uge kan du glæde dig til at sætte tænderne i et lækkert udvalg fra både det salte og søde køkken. Som prikken over i’et tilbydes ligeledes et udvalg af vine, som du med fordel kan nyde sammen med din tapasanretning. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078