23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt energioptimeret kompressoranlæg til Danish Crown

Danish Crown har optimeret deres trykluftssystem og derved sikret sig et innovativt kompressoranlæg med et lavt energiforbrug.

ALUP leverede i januar 2020 en komplet kompressorløsning med serviceaftale til slagteriet Danish Crown i Ringsted. Ved at udskifte de gamle kompressorer, kan Danish Crown spare på energiregningen og mindske deres udledning af CO2.

Ved at optimere deres trykluftsystem, har Danish Crown taget endnu et skridt mod deres mål om at levere klimaneutral produktion i 2050. Det har de blandt andet formået ved at udnytte den producerede varme, der kommer fra kompressoranlægget gennem varmegenvinding.

Varmegenvindingen er opnået ved installation af en varmeveksler i det leverede anlæg. Derudover er yderligere 3 varmeveksler tilføjet eksisterende kompressoranlæg. Det har medført, at Danish Crown har reduceret deres varmeforbrug med op mod 820 MWh om året. Med de samlede energibesparelser vil projektet være tilbagebetalt på mindre end 3 år.

Løsningen til Danish Crown består af en 250 kW ALUP kompressor med adsorptionstørrer, filtre og varmeveksler, samt anordningen til et nyt trykluftsrørsystem. Den leverede kompressor er en Allegro 251 skruekompressor med variabelt omdrejningstal. Det betyder, at kompressoren automatisk tilpasser sig trykluftsforbruget på ethvert givent tidspunkt, hvilket reducerer unødig luftproduktion, til gavn for både miljøet og virksomhedens energiregning. 

Læs mere om, trykluftssystemet og fordelene her: Energioptimeret kompressoranlæg til Danish Crown i Ringsted

RENO A/S
Alup Skandinavien
Åmarksvej 1
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75164513

Kontaktperson

MM
Mads Møller-Andersen
Marketing and Communication Coordinator
+45 20984271 mads.mollerandersen@reno-ff.com

Send til en kollega

0.442