23948sdkhjf

REVOSEAL pakninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Steffca A/S

Er det vigtigt for dig, at der ikke sker en lækage i din produktion, at grafitten ikke sætter sig fast, når du skal skifte pakningen og at du ikke gider at have mange pakninger på lager, så er Revoseal pakninger lige noget for dig. 

STEFFCA er blevet udvalgt som eneforhandler af Revoseal tætningsløsninger i Danmark, Sverige og Island.

Revoseal Vario  er en universal pakning, som erstatter 8 pakningsdimensioner med forskelligt tryk og i standarderne ANSI og DIN.

Revoseal Vario kan anvendes med temperaturer fra -200°C op til 1000°C. Tryk fra vakuum til 400 bar.

Ved Revoseal Vario opnår du en betydelig reduktion af dit sortiment. Du sikrer en nøjagtig centrering af pakningen. Der er ingen fare for at montere pakningen forkert. Der er en virkelig nem montering. Du får en minimal lækage, hvilket er godt for miljøet.

Revoseal JP/JG er en anden variant af Revoseals produkter. Den baserer sig på metal mod metal teknologien og er en videreudvikling af Camprofile pakningen. Ved at indkapsle grafitten fjerner man ilten, hvilket gør, at pakningen kan tåle op til 1000°C. Udformningen af pakningen gør, at grafitten ikke sætter sig fast på flangen. Samtidig er lækagen op til 15.000 gange mindre end traditionelle Camprofiler og spiralvundne pakninger, hvilket er godt for miljøet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Steffca A/S

Romsøvej 24
5800 Nyborg
Danmark
Steffca A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078