23948sdkhjf

Olet Industrigummi A/ rådgiver om det næste gummiemne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Olet Industrigummi A/S

Eftersom vi har mange års erfaring i at fremstille støbte gummiemner, så deler vi gerne ud af vores viden og rådgiver kunderne.

Som ordreproducerende dansk underleverandør så leverer Olet Industrigummi A/S kundespecifikke gummiemner til mange brancher og har derfor opbygget en stor erfaring i levering af emner til  bl.a. vindmølle-, landbrugs-, søfart-, maskin-, elektronik- og fødevareindustrien. Denne erfaring bruger vi gerne når kunderne henvender sig med nye gummiemner, som vi skal give tilbud på.

Kunden sender sin tegning til os sammen med en forklarende tekst, der beskriver anvendelsen og det miljø som gummiemnet eller gummi/metalemnet skal anvendes i. Så vejleder vi kunden i det mest optimale design, som gør at værktøjet ikke bliver dyrere end nødvendigt og selve gummiblandingen bliver valgt ud fra hvilke omgivelser gummiemnet skal fungere i, så det færdige emne f.eks. kan tåle høje temperaturer, syrer/baser, olie eller ozon. Skal gummiblandingen være godkendt til fødevarekontakt eller i en speciel RAL farve, så tilbyder vi også gerne det.

Eftersom Olet Industrigummi A/S er en dansk leverandør, så kan kunderne nemt forklare os om komplekse funktioner og vi kan hurtigt levere prøver. Er der senerne behov for en hasteordre fra os, så vil der ikke være flere ugers transporttid inden varerne når frem til kunden.

Kontakt os gerne på www.olet.dk eller tlf. 75 36 16 60


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Olet Industrigummi A/S

Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark
Olet Industrigummi A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078