23948sdkhjf

Supermarked øger effektiviteten og sikkerheden

| Medlemsnyhed | Indrykket af TRANSLYFT A/S

Føtex på Nørrevænget i Silkeborg havde brug for at optimere måden hvorpå de fragtede kasser med kundernes varer ud til deres nye tiltag ”Køb og hent”. Vores løftebord gjorde processen sikker og effektiv for medarbejderne.

Udfordringen
Føtex har i Corona-epidemien udviklet konceptet ”Køb og hent”, hvor kunder køber deres varer online og henter dem udenfor butikken. Konceptet er et stort hit, men det betyder også, at mange kasser med varer skal flyttes fra butikken og hen til udleveringen, hvor kunderne kører forbi og henter deres varer.

I Føtex, Nørrevænget Silkeborg, er der er en niveauforskel på bagsiden af butikken og ned til afhentningsarealet. Her plejede medarbejderne at løfte de tunge kasser ned ad en trappe. Det er dog ikke sikkert at bære tunge kasser på trapper, og da trappen er lokaliseret udenfor, kan den også være glat.
Dertil kom de mange uhensigtsmæssige og tunge løft, der gjorde arbejdsdagen ekstra hård for de medarbejdere, der stod for transporten af varerne.

Løsningen
Translyft producerede et løftebord i galvaniseret stål. Galvaniseret stål er vejrbestandigt og derfor den oplagte løsning, når et løftebord skal stå udendørs. Sikkerheden blev øget med gelændere, et portal-gelænder, der sikrer at ingen kan falde ned på liften, når den er i bundposition, samt Interlock B-lås på portene, der sikrer, at løftebordet ikke kan åbnes, imens det kører.

Bordet blev placeret ved siden af den eksisterende trappe*. Dermed kan medarbejderne køre varerne på løftebordet på nogle vogne og køre liften op/ned, imens de befinder sig på trappen.

Denne løsning kan også bruges til:

  •  Affaldssortering
  •  Håndtering af paller, rullebure og containere
  •  Udligning af niveauforskelle
  •  Aflæsning og pålæsning af lastbiler

Se mere om resultatet og se flere billeder af løftebordet her

Medlemsnyhed

Indrykket af
TRANSLYFT A/S

Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Danmark
TRANSLYFT A/S

Send til en kollega

0.048