23948sdkhjf

Altro gulve giver bæredygtige ferieboliger et stilfuldt look

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

'husene på søen' - er en del af et nyt brand af 'øko-hoteller'

Udfordring

21 moderne ferieboliger med udsigt over vandet i Zeulenrodaer Meers - lokalt kendt som 'husene på søen' - er en del af et nyt brand af 'øko-hoteller'. 

Dette hotel er beliggende på 23 hektar parkområde lige ved vandet ved Zeulenroda Reservoir i Vogtland-regionen i Thüringen, Tyskland.  Boligerne i massivt træ er bygget i chalet-stil med naturlige materialer af høj kvalitet, og de er bæredygtigt udstyret som en del af et økologisk byggeprojekt. Denne tilgang gjaldt også for indretningen.

Metode

Bygningen, herunder indretningen, krævede bæredygtige materialer fra lokale virksomheder. 

Hotellets miljøbelastning kunne således reduceres gennem nedskæring i antallet af kilometer, som materialerne skulle transporteres.

Denne lokale forsyningskæde bidrog til en bedre miljøbalance i hotellets konstruktion.

Løsning

Gulvfirmaet Alexander Oertel anbefalede det modulære gulv Altro Ensemble (M500.1) til de indvendige gulve på grund af Altros medlemskab af den tyske organisation for bæredygtigt byggeri (DNGB).

Andre medvirkende faktorer omfattede Altros politik om  lokalt indkøb af råvarer, samt at virksomhedens produkter fremstilles på virksomhedens tyske faciliteter i Dessau.

Gulvet er også  på strengeste eksterne vis blevet gennemtestet  for flygtige organiske forbindelser, ligesom det kombinerer økologiske og funktionelle egenskaber med et naturligt udseende.

Hotellets gæster drager derudover fordel af støjreduktion og komfort under fødderne, og hotellets personale kan nyde godt af en nem rengøring takket være Altro Easyclean™-teknologien.

 ”Det var vigtigt for os at finde et gulv, der passer til vores bæredygtighedskoncept, og som samtidig ser stilfuldt og moderne ud”. 

“Det er første gang, at vi bruger Altros produkter, og vi er meget tilfredse med gulvets udseende og funktionalitet.

Vi kan sagtens forestille os at samarbejde  med Altro igen  i forbindelse med fremtidige projekter”, siger Katrin Schlottke, Bio-Seehotels Marketing og PR

 Det modulopbyggede gulvsystem Altro Ensemble  er næste generation af luksusvinylfliser, som kombinerer effektfuldt design, overlegen funktion og holdbarhed samt nem montering. De fire modulopbyggede

størrelser samt valget af inspirerende farver, teksturer og designs kan blandes og matches, så man kan skabe unikke mønstre.

Overfladerne med lav refleksion, gode akustiske egenskaber med15 dB-reduktion af lydoverførsel samt 2,6 mm tykkelse med ekstra komfort under fødderne og holdbarhed gør det ideelt til receptioner, trafikerede og beboede områder samt studenterboliger og spiseområder i restauranter og caféer.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

Altro gulve giver bæredygtige ferieboliger et stilfuldt lookAltro gulve giver bæredygtige ferieboliger et stilfuldt lookAltro gulve giver bæredygtige ferieboliger et stilfuldt lookAltro gulve giver bæredygtige ferieboliger et stilfuldt look

Send til en kollega

0.093