23948sdkhjf

Nye kompetencer hos Nørgaard Teknik A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nørgaard Teknik A/S

Nørgaard Teknik udvider i funktionærstaben med Nicki Andersen og Rasmus Nørgaard. Nørgaard Teknik går en spændende fremtid i møde med ambitioner om at stå endnu stærkere som komplet underleverandør i metalindustri.

Hos Nørgaard Teknik A/S i Auning på Djursland har vi udvidet i funktionærstaben med ansættelse af Nicki Andersen i PTA-afdeling og Rasmus Nørgaard i udviklingsafdelingen.

PTA-afdeling med laserskærings- og kantpresse-erfaring

Nicki Andersen er uddannet produktionsteknolog med speciale i drift og ledelse i 2019, og kommer med en baggrund som klejnsmed. Han har, foruden en masse erfaring med smedje, også opbygget mere end 9 års erfaring med laserskæring og kantpresser, hvilket vil løfte Nørgaard Teknik op på et nyt niveau.

Nicki vil som sagt indgå i vores PTA-afdeling, hvor han blandt andet skal varetage produktionsteknisk support i værksted samt udgangs- og kvalitetskontrol. Nicki vil foruden PTA opgaver også indgå i teknisk salgsassistance, projektsalg og projektstyring.

Udviklingsprojekter og Dino gokarts

Nørgaard Teknik A/S kan nu med ansættelse af Rasmus, tilbyde vore kunder at udfærdige 3D-konstruktion, 2D arbejdstegninger eller udviklingsideer efter kundens specifikationer. Rasmus er uddannet ingeniør i 2018, og kommer med en baggrund som industritekniker.

Rasmus vil ligeledes blive tilknyttet datterselskabet Dino Kart A/S, for at optimere og udvikle
gokartforretningen samt udvikle og optimere fremtidens udlejningsgokarts. Han vil ligeledes håndtere
teknisk support til værksted, samt varetage kunderådgivning ved konstruktionsprojekter.

Spændende fremtid

Nørgaard Teknik går en spændende fremtid i møde, hvor vi har ambitioner om at stå endnu stærkere som en komplet underleverandør til metalindustrien.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nørgaard Teknik A/S

Nørgaardsvej 5
8963 Auning
Danmark
Nørgaard Teknik A/S

Send til en kollega

0.078