23948sdkhjf

KEN tilbyder mere end bare service

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

KEN HYGIENE SYSTEMS har en stor og kompetent service organisation, hvor kunderne spiller en stor rolle. Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder den bedste oplevelse og service både før, under og efter servicebesøget.

KEN Service er en landsdækkende servicepartner, som altid er klar til at rykke ud, når et behov opstår hos en kunde. Vi har GPS systemer i vores servicebiler, hvilket sikrer effektiv planlægning, og derved kan den nærmeste servicebil lynhurtigt sendes ud til din virksomhed.

Vi sigter altid mod at blive bedre, mere service mindede og mere alsidige, hvad enten det gælder hospitaler, storkøkkener eller frys og køl.

Vi tilbyder en bred vifte af services, som indbefatter reparationer, serviceeftersyn, totalservice, akutte udkald, montage og rådgivning. Vores kundeserviceafdeling vil altid sikre den bedste kundemodtagelse, og ligeledes vil vores Tekniske Support specialister yde kompetent rådgivning.

Vores erfaring med serviceeftersyn viser, at det kan betale sig. Der kan således være god økonomi i at tegne et serviceabonnement hos KEN Serivce.

Uddannelse af vores nye teknikere er ydermere en stor del af vores mission om at kunne tilbyde den bedst mulige service til vores kunder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063