23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Faglige og personlige kompetencer på tværs af landegrænser

I Process Engineering løser vi opgaver i både indland og udland, hvilket betyder, at flere af vores ansatte løbende arbejder på projekter på tværs af landegrænserne. Det udfordrer både de faglige og personlige kompetencer.

Igennem mere end 20 år har Process Engineering løst opgaver i procesindustrien på tværs af landegrænserne. I nogle projekter betyder det enkelte rejsedage, mens det i andre projekter kræver længerevarende udstationering.

"Vi arbejder med rigtig mange forskellige opgaver, og det kan jeg godt lide. Man kommer til at arbejde med forskellige typer projekter og ikke kun sidde og arbejde med én teknologi. Men man arbejder virkelig bredt med forskellige typer af kunder og processer. Jeg sidder det meste af tiden på kontoret i Aarhus, men arbejder for en kunde i Norge, hvor jeg nogle gange er i Norge. Jeg har kolleger her på kontoret, og jeg har kolleger, der sidder i Norge, og det giver så en meget stor fleksibilitet i ens arbejdsopgaver," fortæller Casper Jakobsen, der er proces- & projektingeniør i afdelingen i Aarhus.

Udstationering skaber variation i hverdagen
Projekter på tværs af landegrænserne, der kræver, at man i en længere periode er udstationeret, er med til at give variation i hverdagen og arbejdsopgaverne. For ingen projekter er ens, og arbejdsopgaverne varierer fra projekt til projekt.

"Projekter i udlandet er, som alt andet, forskellige. Man bliver udfordret både fagligt og personligt, og man skal kunne lide den måde at arbejde på, for det er ikke de normale 7,5 timer om dagen, man arbejder. Det vigtigste i den slags arbejde er, at man kan tage beslutninger, og at man frem for alt er i stand til at tilpasse sig de omstændigheder, der er. Jeg har været udstationeret af to omgang: første gang i 3,5 måned i Polen og anden gang delvist udstationeret i knap to år med tre dage ude og to dage hjemme. Man får en masse erfaring og nye kompetencer," forklarer Poul Trosborg, der er ingeniør i afdelingen i København.

Nye kulturer og faglige bekendtskaber
Projekter udover landegrænserne giver ikke kun en varieret hverdag, men er også med til at give nye erfaringer og kompetencer. Har man i forvejen rejselyst, så er udstationering en god mulighed for både at få nye kulturelle og faglige bekendtskaber.

"Man kommer jo afsted med nogle mennesker, man slet ikke kender og kommer over til et helt nyt sted, hvor man aldrig har været før. Det i sig selv er jo spændende at møde en anden kultur. Særligt hvis man har meget lyst til at rejse, så er det jo spændende at komme ud at se noget forskelligt og møde nogle forskellige kulturer," siger Michael Sørensen, der er senior projektleder i afdelingen i Aarhus.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.047