23948sdkhjf

Vi sikrer sikkerhed og effektivitet gennem digitalisering

| Medlemsnyhed | Indrykket af FIPROS A/S

FIPROS har investeret betragteligt i de sidste par år i at konstruere og optimere et digitalt system, der muliggør maksimal fødevaresikkerhed og forbedrer effektiviteten i vores produktionsflow.

I løbet af de sidste år har vi opbygget vores intranetsystem kaldet "FIP'en", som nu letter dokumentationen af alle forberedelses- og produktionstrin og giver mulighed for kontinuerlig proceskontrol og sporbarhed fra ende til slut. Systemet fungerer ikke kun som et værktøj til digitalt at indsamle og organisere vigtig information om produktion og fødevaresikkerhed, men indeholder også nøjagtige instruktioner til vores medarbejdere. I 2019 blev FIP’en suppleret med vores ERP-baserede ekstranet “Mit FIPROS”, en platform der anvendes til at indsamle og administrere produktrelevant kundeinformation. Alle kunder har adgang til deres individuelle Mit FIPROS-konto, som giver dem mulighed for at se alle deres åbne og afsluttede indkøbs- og samleordrer og deres lager. Kunden modtager via systemet automatisk påmindelser, når deres varer i vores lager er ved at udløbe og kan således forny ordrer for at undgå at varelager ikke bliver udnyttet.

Under selve produktionsprocessen arbejder alle vores medarbejdere med en tablet med on-line adgang til ”FIP’en”, således at man har adgang til al produktinformation samt til alle relevante instruktioner. Før og under produktionsprocessen indtastes alle vigtige data i FIP'en-systemet. Disse data inkluderer bl.a. hygiejne- og sikkerhedsoplysninger, som for eksempel fotos af alle genstande identificeret som oPRP'er (Operational Prerequisite Programs) og CCP'er (Critical Control Points). Men også logbøger med information om kontroller, prøver, emballering, rengøring, forsøg og mere.

Med FIP’en og Mit Fipros har alle medarbejdere altid alle oplysninger gemt centralt, tilgængelige for alle involverede og giver mulighed for hundrede procent gennemsigtighed, sporbarhed og effektivitet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FIPROS A/S

Rybergsvej 1
5631 Ebberup
Danmark
FIPROS A/S

Send til en kollega

0.062