Gratis webinar: Fermentering i fødevareindustrien
Deltag i dette gratis webinar og lær mere om fermentering og dets muligheder i fødevareindustrien.
Fermentering har det seneste årti vundet indpas på gourmetrestauranter landet over og har medvirket til at sætte Danmark på det kulinariske verdenskort. Nu rykker de fermenterede fødevarer ind i supermarkederne, og med dem kommer en lang række muligheder og udfordringer, som vi arbejder med på Teknologisk Institut. Du har nu mulighed for at få et indblik i fermenteringens verden igennem tendenser, teori og cases.
Sådan deltager du
Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret, sender vi dig en e-mail med link til webinaret.
Det eneste, du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs
Underviseren
Kasper Stranddorf er konsulent i center for fødevareteknologi på Teknologisk Institut og arbejder til dagligt med produktudvikling af fermenterede fødevarer.
Praktisk info
Webinaret egner sig både til dig, der i dag udvikler fermenterede produkter eller overvejer at gøre det.
Webinaret er gratis og afholdes torsdag den 20. maj fra kl. 14.00-15.00.