23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vakuum garanterer en sikker opbevaring af Corona vaccine

Vaccination er i øjeblikket et stort emne over hele verden.

Kun udbredt vaccination mod COVID-19 ser ud til at gøre det muligt at vende tilbage til det normale liv. Produktionen af vaccinen kører derfor med fuld hastighed. Vaccinen fyldes i små glasflasker. Disse produceres ved hjælp af vakuum.

For at garantere vaccinens fulde effektivitet, kan valget af den rigtige glas beholder være afgørende. Kun borsilikat glas har alle de nødvendige egenskaber. Dette specielle glas er meget modstandsdygtigt over for kemikalier og især mod udvendig varme, hvilket er afgørende for opbevaring af vaccinen.
Glasset udvides kun en smule ved temperaturændringer, og vaccinen inde i glasflaskerne forbliver således optimalt beskyttet og holdbar.

Vakuumteknologi fra Busch Vacuum Solutions bruges til at fremstille disse specielle glasflasker. Under smelteprocessen hjælper vakuumpumper med at ekstrakter luften fanget i den flydende glasmasse.
Dette sikrer optimal produktkvalitet. Under formningsprocessen af selve glasmassen spiller vakuum også en nøglerolle for flaskernes struktur og ensartede udseende.
Takket være vakuum fra Busch har glasflaskerne de optimale egenskaber til at holde Corona vaccinen sikker, indtil den injiceres.

Vil du høre mere om forskellige måder vakuum har en indvirkning på din dag?
skriv dig op til Buschs nyhedsbrev her eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.047