23948sdkhjf

Dansk Maskin Teknik er flyttet til det sydlige Randers

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Maskin Teknik A/S

På grund af vækst er Dansk Maskin Teknik vokset ud af rammerne på Djursland og er nu flyttet til Randers, lige op ad E45, Midt i Jylland og tæt på alting.

Efter 11 gode år i Thorsager, måtte vi sande at Dansk Maskin Teknik voksede ud af rammerne. I vores søgen efter en ny adresse har vi lagt vægt på 2 ting: Udvidelsesmuligheder og logistik. Begge dele fandt vi bare 5 minutter fra den østjyske motorvej, på Frederiksdalvej 8, 8940 Randers SV - og allerede den første uge i vores nye lokaler har budt på stor ordre tilgang.

Hos Dansk Maskin Teknik er der nu meget bedre muligheder for at håndtere endnu flere og større maskinopgaver, og vi glæder os allerede til at hjælpe endnu flere kunder med udfrordringer på b.la. Palleteringsanlæg, Pakkemaskiner, Transportsystmer mm.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Maskin Teknik A/S

Industrivej 13
8410 Rønde
Danmark
Dansk Maskin Teknik A/S

Billeder & videoer

Ny tegnestue hos Dansk Maskin Teknik. maskindesign, fødevaremaskiner, PalleteringsmaskinerNy tegnestue hos Dansk Maskin Teknik. maskindesign, fødevaremaskiner, PalleteringsmaskinerNye store lokaler til at producere pakkemaskiner, Palleteringsmaskiner, Transport løsninger mm

Send til en kollega

0.11