23948sdkhjf

tracezilla: Derfor bliver Brexit ikke et problem for dig

| Medlemsnyhed | Indrykket af tracezilla ApS

Flere dokumentationskrav vil forøge antallet af administrationsgange. Hver gang. tracezilla er skabt til komplekse arbejdsgange. Her fremhæver vi to områder, der sparer dig mange timer efter Brexit.

Brexit har gjort grænserne mellem lande og toldzoner tydeligere. Derfor optrappes dokumentationskravene, når du handler med kunder på den anden side af Nordsøen. Brexit betyder altså, at dit overblik skal være større og skarpere end før. Jo mere manuelt, du styrer din administration, jo flere timer, kan du forvente at bruge på dine britiske kunder.

Med tracezilla kan du reducere de timer, for her kommer programmets kerne nemlig dig til undsætning. Kernen er automatisering. tracezilla er udviklet lige præcis til at afhjælpe dig, når arbejdsgangene bliver komplekse.

Her fremhæver vi to områder, hvor tracezilla hjælper dig gennem Brexit med ro i maven.

 Vil du hellere høre det fra en af vores kunder?

 Så se hvordan vores kunde Berrifine bruger tracezilla til at forberede forretningen til Brexit.

Transport
Din vare skal krydse flere grænser efter Brexit. Det betyder, at du måske skal håndtere flere transportdokumenter end tidligere. Med det følger lidt papirarbejde. For ikke at sige meget.

tracezilla er indrettet til at håndtere mange forskellige typer af transportdokumenter, så du kan lade din vare transportere gennem forskellige toldzoner med hver deres dokument-type uden problemer.

 Eksporterklæring

Din eksporterklæring skal fremgå af din faktura, for at din kunde kan opnå toldnedsættelse. Så snart du oplyser tracezilla om at din kunde er fra Storbritannien, finder tracezilla din eksporterklæring frem og sætter den ind i bunden af din faktura.

 Husk at du skal registrere dig på ny som eksportør til Storbritannien efter Brexit.

Det kan du gøre lige her.

 Her kan du registrere dig for at kunden kan få toldnedsættelse.

Administration og mærkning
Med Brexit kommer flere told-grænser. Med de nye grænser og regler, kan det nemlig være svært at hold styr på sporbarheden manuelt.

Derfor er det blevet særligt vigtigt, at holde styr på sporbarheden i handel med fødevarer. Særligt oplysninger om oprindelseslandet er blevet vigtigt på en helt ny måde med Brexit. Før var det af hensyn til fødevaresporbarhed. Nu er det OGSÅ af hensyn til told.

Varen fortoldes nemlig alt efter hvordan den transporteres. Når du bruger tracezilla kommer alle sporbarhedsoplysninger med på dokumentet og følger varen hele vejen. erfor holder tracezilla styr på det automatisk. Når du skal håndtere mange forskellige oplysninger på dine dokumenter, er det rart, at samle dem ét og samme sted. Det kan du i tracezilla. Taster du oplysningerne ind, sørger tracezilla for at de rette oplysninger kommer på dokumenterne.

Momsnummer

tracezilla kan håndtere forskellige momsnumre, så det reguleres automatisk efter hvor du leverer og køber varen fra. Når du handler med Storbritannien og har et momsnummer der, justerer tracezilla det rigtige momsnummer på dit dokument automatisk.

 Fakturaserier

I tracezilla kan du lave fakturaer fra forskellige lande og toldzoner (handelsregioner) i hver sin serie. Det hele kan køres automatisk sammen med e-conomic.

Toldtarifkoder

Koder for toldsatsen skal fremgå af dine dokumenter. Registrerer du toldtariffen på din vare i tracezilla, kommer toldtarifkoden automatisk til at fremgå på dit dokument.

 tracezillas kerne er at automatisere processer i fødevarevirksomheder. Og jo mere kompleks den administrative proces er, jo bedre er du hjulpet af en automatisk proces. Det minimerer antallet af fejl og giver dig ro i maven.

Har du brug for en hjælpende hånd til Brexit eller andre komplekse processer i din fødevarevirksomhed?

 Så læs mere om, hvad tracezilla kan gøre for dig her.

 Prøv gratis i 14 dage.

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
tracezilla ApS

Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
tracezilla ApS

Send til en kollega

0.047