23948sdkhjf

tracezilla: Sådan udnytter I produktionskapaciteten bedst

| Medlemsnyhed | Indrykket af tracezilla ApS

Giv dig selv det bedste udgangspunkt for at have styr på kritiske kontrolpunkter og ansvarsfordelingen i din fødevarevirksomhed. Med tracezilla kan du styre opgaver automatisk, så I kan samarbejde effektivt om opgaver, egenkontrol og planlægning.

I tracezilla har vi udviklet opgavemodulet 'Opgaver og kontroller', så I kan samarbejde effektivt om opgaver, egenkontrol og planlægning. 

Med 'Opgaver og kontroller' kan du nemt oprette tilbagevendende opgaver - så kobler tracezilla dem automatisk til de relevante ordrer. Så har I både overblik over opgaver og ansvar på én gang - endda i en smart uge-plan, så I alle kan holde overblikket.

Visuel ugeplan giver overblik

I modulet kan I lave en visuel ugeplan, så I har et overskueligt værktøj til organisering og uddelegering af opgaver. Det giver jer mulighed for at udnytte jeres produktionskapacitet til fulde med overblik over ledige ressourcer. Brug den interaktive ugeplan som et overskueligt værktøj til at organisere resurseplanlægning og uddelegering af opgaver. De faste opgaver som tilføjes automatisk til ordrer, vil forudfylde ugeplanen.

Automatiser tilbagevendende opgaver

Du kan nemt oprette tilbagevendende opgaver, som fremkommer automatisk på ordrer og vises i ugeplanen.

Opret en hvilken som helst type af opgave, som er vigtig for virksomhedens opgaveløsning. Ved at definere en fast arbejdsopgave, og et mønster for hvornår opgaven skal udføres, tilknyttes opgaven automatisk til ordrer. En fast opgave kan eksempelvis være modtagekontrol, som registreres i forbindelse med indkøb af varer.

Vær på forkant med de kritiske kontrolpunkter

Tilføjer du  resurser og punkter, som du ønsker kontrolleret, kan du være på forkant med dine produktionsopgaver i forbindelse med en ordre. Digitalisér egenkontrollen ved at tilføje kontrolpunkter til de faste opgaver. På baggrund af de udførte opgaver, kan du med få klik se og downloade en samlet rapport over de noterede kontrolværdier.

Ingen tvivl om ansvarsfordelingen

Med tracezilla kan du få bedre opgavestyring og -koordinering ved at tildele faste opgaver til bestemte brugere. Hver opgave kan tildeles en specifik bruger, eller være åben for at alle kan udføre opgaven. Det giver et godt udgangspunkt til at afklare, hvem der har ansvaret for en konkret arbejdsopgave. Brug den interaktive ugeplan som et overskueligt værktøj til at organisere resurseplanlægning og uddelegering af opgaver. De faste opgaver som tilføjes automatisk til ordrer, vil forudfylde ugeplanen.

Nysgerrig?

Kom i gang helt gratis

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
tracezilla ApS

Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
tracezilla ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141