23948sdkhjf

Opnå en høj fødevaresikkerhed med en KEN maskine

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Det er vigtigt for fødevareproducenter at bevare en høj hygiejnesikkerhed, da et udbrud af fødevarebårne sygdomme kan skabe mistillid hos forbrugerne. Selvom udbrud af sygdomme er faldet de sidste 30 år, er bekymringen blandt forbrugerne steget.

En høj fødevaresikkerhed er således afgørende for at etablere og opretholde en stærk position på markedet. En stor indvirkning på fødevaresikkerheden kan forekomme ved en øgning af ressourceeffektiviteten i forarbejdningen af råvarer. Eksempelvis må ændringer i rengøringen af procesudstyr eller en reducering af vand- eller detergentforbruget aldrig kompromittere den høje fødevaresikkerhed.

Derudover stiller forbrugerne høje krav til sporbarhed og dokumentation, hvilket således påkræver at forbrugerne kan klarlægge sporbarheden, helt fra begyndelsen og til at maden står på bordet. Både sporbarhed og dokumentation er således en stor nøgle til succes i fødevareindustrien.

KEN Equipment Washer Disinfector IQ10

Vores nye multifunktionelle maskine, IQ10, er udviklet som den ideelle løsning til vask og desinfektion af kritisk procesudstyr. IQ10 sikrer det højest mulige hygiejniske niveau, samt garanterer, at den opkrævede ensartethed opnås for at kunne kontrollere spredningen af allergifremkaldende ingredienser og produktrester.

Ved hjælp af en intuitive brugerflade og et intelligent styresystem, tilbyder vores IQ10 total overvågning af hele vaskeprocessen. Dette er inklusiv en automatisk generering af batch rapporter, som ligeledes kan printes ud eller gemmes på virksomhedens netværk.

Kvalitetsafdelingen kan, via maskinens IP-adresse, aflæse forløbet af de enkelte vaskeprogrammer, og derved få sikkerhed for, at vaskeprogrammerne er forløbet som specificeret. Eksempelvis, kan der aflæses brugt vand- og kemi mængde samt opnåede temperaturer og procestider. Hvis den specificerede mængde ikke opnås i én af faserne, vil der afgives alarmer til brugeren, og disse dokumenteres således i procesdokumentationen.

KEN IQ10 kan ligeledes kobles op på virksomhedens BMS system.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094