23948sdkhjf

Formstøbte membraner og bælge efter specialmål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi producerer specialtilpassede membraner og bælge i egne, danske produktionsfaciliteter

En membran skal typisk være stærk, kunne modstå tryk og have en bevægelig struktur, så den effektivt kan adskille to forskellige miljøer. Designet afgør om funktionaliteten bliver optimal, så membranen kan opfylde de ønskede krav til slidstyrke og bevægelighed.

Vi rådgiver om den optimale udformning og det materiale, der er mest velegnet til det miljø, membranen skal indgå i. Membranerne kan leveres med indstøbt lærred, gevindindsatser og lignende. Er der specielle krav til certifikater, tilbyder vi en gummikompound, der lever op til den ønskede dokumentation. Alle gummikompounds stammer udelukkende fra europæiske gummiblanderier for at sikre høj, ensartet kvalitet.

Egne produktionsfaciliteter gør os til en meget fleksibel leverandør, både i udviklingsfasen og i produktionsfasen, hvor vi som standard tilbyder en leveringstid på 2-3 uger. Alle ordrestørrelser imødekommes.

Kontakt os gerne på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk, hvis du er  interesseret i at høre mere om vores produktion af membraner og bælge, eller hvis du har et andet projekt, du ønsker rådgivning om,

 

 Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen fabrik i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering
  • ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 certificeret
  • AAA-kredit rating for 7. år i træk

                                                                                                                                                                                                                        


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.062