23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til Kjeld Lemke som Director, Pharma Section hos Process Engineering A/S, hvor han vil styrke og udvikle vores kompetencer inden for pharma industrien.

Kjeld Lemke er ansat som ny Director for vores Pharma afdeling, der er tilknyttet kontoret i København, hvor han vil fremme vores forretningsområde inden for pharma segmentet. Kjeld har en baggrund som civilingeniør fra maskinretningen på DTU og har gennem sin karriere oparbejdet stærk erfaring med bl.a. specificering og etablering af udstyr, idriftsættelse og fejlfinding.

Tidligere har han arbejdet med clean utilities, herunder Water For Injection, Purified Water, Pure Steam og Sterile Air, og har bl.a. været pakkeejer på clean utilities i Novo Nordisk nye fabrik i Tianjin i Kina. Derudover har Kjeld været involveret i flere omfattende procesanlæg med mange enhedsoperationer som f.eks. fermentering/reaktion, udkrystallisering, centrifugering og spraytørring. Samtidig har han også arbejdet med de enkelte procestrin og fået dem til at hænge sammen, udført konfigurering af nye anlæg, samt dimensioneret ud fra et spinkelt grundlag og udarbejdet et koncept, som fungerer i den virkelige verden.

Speciale i:

  • Projektering
  • Procesanlæg og installationer
  • Specificering
  • Etablering af udstyr
  • Idriftsættelse
  • Fejlfinding
  • Dimensionering

Øvrige kvalifikationer:

Kjeld Lemke vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for Pharma industrien med hans erfaring fra branchen med bl.a. sterilt udstyr og samtidig kombinere det med hans yderligere erfaring fra ingeniøropgaver med damp, trykluft og varme.

Vi byder Kjeld velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.062