23948sdkhjf

Gibotech inviterede på praktik – endte med job

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Et kompetencegivende forløb på 10 uger blev lidt kortere end forventet. Heldigvis fordi der var job i sigte for praktikanten.

Camp Future er et målrettet tilbud til virksomheder om at låne en ledig akademiker i 10 uger og få løst en

forretningsmæssig udfordring, der udvikler virksomheden og øger væksten. Det tilbud har Gibotech benyttet sig af. Det er projektledere fra Camp Future, der matcher virksomheder og kandidater, og det blev Morten Landtved, der blev matchet med Gibotech ud fra en konkret projektbeskrivelse, der placerede ham i Marketingafdelingen.

 - Det har været et rigtig fint forløb. Trods Coronaudfordringer, der betød, at Morten desværre ikke kunne have sin daglige gang i virksomheden alligevel, så var projektet så konkret, at han godt kunne lave opgaverne hjemmefra, lyder det fra Jeanne Bo Aarhus, Marketingkoordinator og ansvarlig for forløbet i Gibotech.

Morten Landtved havde også selv forventet at være i virksomheden på fuld tid i de sidste 4 uger som oprindeligt planlagt. Men det blev der sat en stopper for, da myndighederne forbød fysisk fremmøde hos virksomhederne. Alligevel har han fået noget ud af praktikken.

- COVID-19 har været en turbulent tid for mange virksomheder, så stor ros til tilgangen og omstillingen i virksomheden. Det har bidraget til, at udbyttet af mit praktikforløb har været højere end forventet, siger Morten.

Læs hele historien

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.078