23948sdkhjf

Nyt værktøj til bæredygtig indpakning hos Danish Crown

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Værktøjet til indpakningen er købt til deres MULTIVAC T800 traysealer. Med denne løsning kan Danish Crown opnå en væsentlig reduktion i forbruget af plast.

Danish Crown (DC) har en målsætning om at anvende genanvendelig emballage, hvor det er muligt. DC har valgt en cardboard-løsning til bl.a. deres hjertebøffer, som blev lanceret op til Valentinsdag i februar. Værktøjet til indpakningen er købt til deres MULTIVAC T800 traysealer. Med denne løsning kan DC opnå en væsentlig reduktion i forbruget af plast.

” Hos MULTIVAC kan vi levere komplette cardboard/PaperBoard løsninger til både traysealere og dybtrækningsmaskiner,” fortæller Jacob Brix. ”Vores PaperBoard løsning er baseret på karton-plader, der kan bortskaffes som almindeligt emballageaffald. De kan fores med et plastlag, så fugten fra fødevaren ikke gør pladen fugtig. Plastlaget kan efter brug adskilles fra bakken.”

Med en MULTIVAC PaperBoard løsning kan forbruget af plast reduceres med op til 85 % ved indpakning af fødevarer som fisk, kød og ost.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.063