23948sdkhjf

Få trykt dit logo på dine reklameartikler – og skil dig ud

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Dette indhold er sponsoreret.

Er du ejer af en virksomhed, kan du med stor fordel indkøbe diverse reklameartikler til dit kontor. På den måde kan du vise flage og reklamere for din virksomhed, også når du ikke nødvendigvis befinder dig fysisk på arbejdspladsen. Et eksempel herpå kunne være en kuglepen, en kasket eller en nøglering. Alternativt kunne det være  vandflasker med tryk. Således kan du øge interesse og derved fange dine kunder opmærksomhed. Dine ansatte og besøgende kan tage flasken med sig hjem og dermed implicit reklamere og sprede budskabet for netop din virksomhed.

Vandflasker er den ideelle markedsføring
Reklameartikler er et væsentligt marketingsværktøj, der hjælper med at fange dine kunders opmærksomhed. IGO profil skriver, at 85% af alle modtagere, som får foræret en reklamegave, husker virksomheden. Dermed kan reklameartikler med tryk, af eksempelvis din virksomheds navn eller logo, konkluderes at være den ideelle og dermed mest effektive markedsføring.

Der findes alverdens artikler, der med et trykt logo kan passe til enhver anledning; IGO profil ønsker selvfølgelig at hjælpe dig og din virksomhed, hvad end du drømmer om at imponere kunder, ved at skille dig ud til forskelige events, eller ved vise din taknemmelighed over for medarbejdere, besøgende eller leverandører, eller om end du helt grundlæggende ønsker at reklamere for din virksomhed. Nogle vælger også at få tryk på diverse artikler for at inspirere medarbejdere og skabe stemning på kontoret.

Træt af at dele flaske med dine kollegaer?
Er du også træt af, at andre tager din vandflaske fra køleskabet? I disse coronatider skal vi være specielt opmærksomme på ikke at komme hinanden for tæt ved. Derfor synes vi selvfølgelig også, at det kunne være en stor fordel for dig og dine kollegaer eller ansatte, at I på kontoret fik jeres egen personlige vandflasker med trykt navn derpå. 

Føler du dig også overbevist om, at reklameartikler med tryk er ideelt for din virksomhed, vil vi lade dig overveje dine muligheder. IGO profil tilbyder nemlig et hav af muligheder; uanset om du ønsker en personlig drikkedunk med navn, til dig selv og dine ansatte, eller du drømmer om vandflasker med virksomhedens logo eller navn, som I kan tilbyde gæster og besøgende på arbejdspladsen, kan IGO profil sørge for jer. Uanset hvilket valg du træffer i form af reklameartikler med tryk, vil du altid skabe opmærksomhed rettet mod din virksomhed, med IGO profils store udbud.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063