23948sdkhjf

Door System i nyt fagudvalg Brandporte i Sikkerhedsbranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Door System A/S

Door System er en af aktørerne i SikkerhedsBranchens nye fagudvalg ”Brandporte”, der skal være med til at sikre en høj kvalitet i brandløsningerne i de danske virksomheder.

SikkerhedsBranchen – Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring – har oprettet et nyt fagudvalg ”Brandporte”, der kommer til at beskæftige sig med brandporte, brandgardiner, udvendigt hængslede branddøre, brandjalousier med mere. Fagudvalget skal være med til at sikre en høj kvalitet i brandløsningerne i de danske virksomheder.

 ”Vi hilser det nye fagudvalg meget velkomment. Nu har vi et forum, hvor vi kan diskutere brandløsninger med de andre aktører på markedet. Et tættere samarbejde kan også bidrage til at holde os opdateret med nyeste viden på området, f.eks. omkring nye standarder og regler”, fortæller kvalitetschef hos Door System Brita Rosenbech, der er blevet næstformand i det nye fagudvalg.

 Dør- og portløsninger er en vigtig del af brandsikringen i bygninger. Det er dog også et komplekst område, som kræver stor indsigt og viden for at leve op til alle gældende krav og regler. Brandreglerne blev skærpet i november 2019, og det betyder bl.a. at brandskydeporte og udvendige branddøre skal være godkendt og CE-mærket i henhold til ny europæisk standard EN 16034. De gamle brandklasser BD30 og BS60 er erstattet med nye EI230 og EI260 brandklasser.

Læs mere om brandregler og Door Systems løsninger på området: https://www.doorsystem.dk/produkter/brand/

 ”Fagudvalget kan være med til at udbrede informationen om brandløsninger og effektiv brandsikring ude i virksomhederne, herunder om nye krav og vejledninger”, fortæller Brita Rosenbech.

 Der har netop været stiftende møde i udvalget, og her har den valgte fagudvalgsledelse udarbejdet en arbejdsplan, som der nu tages fat på i samarbejde med SikkerhedsBranchens sekretariat.

 ”De første punkter på arbejdsplanen er bl.a. mulighed for certificeringsordning, produktkvalitet og informationsdeling samt løbende opdatering og erfaringsudveksling af bl.a. standarder, myndighedskrav og CE-mærkning. Vi har nu fået en stemme, der kan være med til at påvirke tingene, og det vil helt sikkert blive et stærkt aktiv for vores egen branche og være med til at styrke brandsikringen ude i virksomhederne”, slutter Brita Rosenbech.

For yderligere oplysninger og spørgsmål kontakt venligst: Brita Rosenbech, kvalitetschef hos Door System A/S, 42 14 52 04, br@doorsystem.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Door System A/S

Agerskovvej 16
8362 Hørning
Danmark
Door System A/S

Send til en kollega

0.078