23948sdkhjf

Ny salgschef hos Aalborg Maskinfabrik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aalborg Maskinfabrik. Svenstrup A/S

Kendt ansigt indenfor løfteudstyr skal styrke salget hos Aalborg Maskinfabrik For at styrke vores kundeforhold og imødekomme de stigende krav til opgaverne fra vores kunder over hele landet, har vi ansat Anders Jeppesen som salgschef pr. 1/5-2021.

- Vi er rigtigt glade for, at Anders vil påtage sig den vigtige rolle som salgschef. Vi har lynende travlt inden for alle forretningsområder, og derfor har vi også lagt vægt på at få en erfaren og dygtig sælger med et solidt kendskab til branchen, siger Kim Palsgaard Thomsen.
 
Anders Jeppesen har en solid baggrund inden for produktions- og løfteudstyr, maskiner, metaller, mekanik og alle former for tekniske artikler. I sine mange år på arbejdsmarkedet har Anders arbejdet i større virksomheder som; Aalborg Værft, Aalborg Boilers, CERTEX, Fyns Kran Udstyr A/S, Kranløft (BMS) i Nørresundby og senest hos Max Fodgaard A/S.
 
- Jeg glæder mig meget til at arbejde med at styrke salget hos Aalborg Maskinfabrik i hele Danmark. Samtidig ser jeg en spændende udfordring i at styrke synligheden til endnu flere brancheområder, siger Anders Jeppesen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aalborg Maskinfabrik. Svenstrup A/S

Jellingvej 12
9230 Svenstrup J
Danmark
Aalborg Maskinfabrik. Svenstrup A/S

Send til en kollega

0.063