23948sdkhjf

Climates fremlægger det bedste årsregnskab nogensinde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Climates

Ved de netop offentliggjorte regnskaber for 2020 fremgår det tydeligt, at det har været et fremgangsfuldt år for Climates. CEO, Signe Steen glæder sig over, at Climates har firedoblet sin omsætning.

I 2020 har der været stigende efterspørgsel på Climates rumdesinficering med robotteknologi både på privatområdet, erhvervsområdet og i det offentlige. Climates har serviceret nye såvel som gamle kunder og har arbejdet på højtryk for at træde til med robotterne – netop for at nulstille for Covid-19 og andre udfordringer som skimmelsporer, bakterier, vira og lugtgener.

Climates har bl.a. hjulpet kommuner med at forstærke deres beredskab med flere Climates robotter i kampen mod Covid-19 i sundheds- og omsorgsområdet med stor effekt.

Climates robotter har fortsat været på adskillige skimmelsaneringsopgaver.

2020 har været året, hvor mange danskere har opdaget konsekvensen af et dårligt indeklima. God hygiejne og desinficering er kommet på dagsorden som aldrig før. CEO, Signe Steen siger, at hun er stolt over, at Climates robotter har mange anvendelsesmuligheder og er godkendt efter højeste standard til rumdesinficering, for det gør, at vores beredskab trygt kan rykke ud.

Signe Steen stiftede Climates i 2016 og har nu opnået agenturet på teknologien i hele Danmark.

Climates består af selskaberne Climates ApS, Climates Biosecurity ApS og Climates Health Tech ApS.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Climates

Borupvang 3
2750 Ballerup
Danmark
Climates

Send til en kollega

0.078