23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bürkerts styretop klar til det digitale mejeri

Den anerkendte styretop type 8691 til procesventiler tilbydes nu med IO-Link og büS interface til installation direkte i processen.

Bürkert tilbyder nu et helt nyt IO-Link interface, som gør det muligt at aflæse relevante diagnose data, som f.eks. antallet af skift, behov for vedligeholdelse eller fejlmeddelelser. Det betyder, at det er muligt at vurdere den tilbageværende levetid og rettidigt sørge for forebyggende vedligeholdelse, hvorved down time minimeres og processikkerheden øges. Funktionen med lagring af data forenkler vedligeholdelsesprocessen og reducerer arbejdet med uddannelse af tekniske medarbejdere på stedet. Tilslutning via et enkelt tre-leder standard kabel og M12 connector reducerer også montagetiden. Dertil kommer en yderligere fordel, fordi remote upload og kommunikation gør, at man kan undgå at skulle ind på hygiejnisk følsomme områder.

Hurtig og enkel kommunikation
Også Bürkerts eget digitale interface büS bidrager til en højere sikkerhed i processen. Det giver mulighed for en hurtig, ukompliceret kommunikation mellem de enkelte komponenter via Bürkerts instrumentplatform EDIP. Ydermere er det muligt at indstille parametre og konfigurere alle instrumenter på platformen via standard software værktøjet “COMMUNICATOR”. Installation, drift, vedligeholdelse og udskiftning af instrumenter i anlægget er meget mere ukompliceret, og derved øges anlæggets driftssikkerhed væsentligt.

Burkert Danmark A/S
Tlf. 44 50 75 00 – www.burkert.dk
Kontakt: Marketing Manager Sussi Erikshøj

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818
P nummer: 1002996773

Kontaktperson

SE
Sussi Erikshøj
Marketing Manager
+45 44507502 sussi.erikshoj@burkert.com

Send til en kollega

0.031