23948sdkhjf

POM Industries effektiviserer med Autodesk Inventor løsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

Virksomheden benytter Autodesk Inventor til at tegne til produktionen. Lige fra de overordnede færdige projekter ned til enkelt styklister og komponenter.

POM Industries har laserskæremaskiner der kører 24/7, hvor DXF-filer genereres fra Autodesk Inventor. Her er det er vigtigt med et gnidningsfrit flow, så maskinerne ikke står stille.

POM Industries har korte leveringstider og der optræder altid kundespecifikke krav i opgaverne. Derfor er det forretningskritisk, at man har en software platform, der understøtter de krav der stilles til produkterne i branchen.

POM Industries er en moderne ordreproducerende smedevirksomhed, der hovedsageligt sælger til byggebranchen. Virksomheden holder til i Middelfart, beskæftiger 35 mand og varetager alle typer stål-, laserskærings- og reparationsopgaver.


Fokus på fremtiden

De fremtidige planer for POM Industries er, at få Autodesk Inventor integreret med virksomhedens ERP, med henblik på at sikre korrekte data i workflowet. Reverse Engineering vil også være en af de områder man fremadrettet ønsker at arbejde med. F.eks. i forbindelse med dag-til-dag opgaver, hvor der skal prisestimeres på emner som der allerede er lavet en prototype af, men som POM Industries ikke har lavet. Her vil der kunne vindes masser af tid med Reverse Engineering.

En anden effekt virksomheden oplever ved brugen af Autodesk er, at det er blevet betydeligt nemmere at få arbejdskraft ind. Autodesk er et kendt brand der benyttes bredt i branchen, hvilket har gjort det nemmere at sende opgaver ud til underleverandører.

POM Industries benytter også Tick Tool til Autodesk Inventor. Softwaren er en add-on, som har en række tidsbesparende features, der blandt andet hjælper virksomheden med at skabe præcise overblik over opgaverne, og til nemt at generere DXF og PDF-filer til produktionen.    

”Jeg tror på fremtiden ved POM Industries, fordi vi har Autodesk Software. Det gør, at vi er konkurrencedygtige og har ro til at gennemføre opgaverne i produktionen”
Peter Marting Thiel Søbjerg, Produktionschef, POM Industries A/S.

Se med i videoen (til højre), hvor Produktionschef Peter Martin Thiel Søbjerg, fortæller omkring POM Industries brug af Autodesk Inventor og Tick Tool, og hvorfor virksomheden ser sig som klar til fremtiden med sin Autodesk Software løsning.   

 Tick Cad hjælper med optimering i din virksomhed

Har din virksomhed behov for rådgivning eller opsætning af Autodesk Inventor, Tick Tool eller integration med virksomhedens ERP- system, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud., eller deltag på et af vore kurser eller webinarer omkring Autodesk og 3D laserscanning

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062