23948sdkhjf

Condition-Monitoring til Industrigear

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEW-EURODRIVE A/S

SEW-EURODRIVE introducerer DriveRadar® IoT Suite. Et tilstandsovervågningssystem som overvåger driftsdata for industrigear, der derved gør det muligt at planlægge vedligeholdelse og evt. reparationer på forhånd.

DriveRadar® IoT Suite er et tilstandsovervågningssystem, der digitalt registrerer og evaluerer driftsdata og giver en prognose for ændringer i tilstanden på alle sliddele. De monterede sensorer registrerer løbende værdier som omgivelsestemperatur, gearolietemperatur, indgangshastighed og oliestand samt vibrationer for lejer og tandhjul.

En såkaldt Edge Processing Unit (EPU) registrerer, gemmer og komprimerer disse data. Derefter sender den de målte værdier i krypteret form via skyen til SEW-EURODRIVE-datacentret, hvor de evalueres og fortolkes af systemet. I DriveRadar® IoT Suite-webapplikationen har kunden mulighed for at finde ud af status for alle overvågede gear og se alle behandlede data. Det er også muligt at blive underrettet direkte via en smartphone-app i tilfælde af en statusændring.

For eksempel kan der gives alarm for en kommende kritisk tilstand for hvert enkelt leje samt delkomponenter (yderring, inderring, kugler) eller behov for olieskift. Dette betyder, at vedligeholdelses- og reparationsforanstaltninger for gearet kan planlægges på forhånd og fejl samt utilsigtede driftstop kan undgås og deraf store besparelser for produktionen samt et større output af produkter.

DriveRadar® IoT Suite til industrigear kan fås færdigmonteret på gearet ved levering. Eftermontering er også mulig: Industrigear, der allerede er installeret, kan udstyres til overvågning i DriveRadar®IoT Suite enten på stedet hos kunden eller på et af SEW’s værksteder i enten Vejle eller Greve.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEW-EURODRIVE A/S

Geminivej 28-30
2670 Greve
Danmark
SEW-EURODRIVE A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093