23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Munters lancerer banebrydende affugter

Energieffektiv, solid og gennemtænkt til mindste detalje – ComDryM170L – igen en nyhed fra én af verdens førende leverandører af luftbehandlingsløsninger

ComDry serien er en ny række sorptionsaffugtere med høj tørrekapacitet, lavt energiforbrug og høj driftsikkerhed.
Nu lanceres den nyeste model i serien – M170L – der har indbygget luftkølet kondensator og er specielt designet til saneringsopgaver og byggebranchen.
Som alle andre Munters sorptionsaffugtere udmærker ComDry sig ved – i modsætning til kondensaffugtere - at opretholde en høj affugtningskapacitet selv ved lave temperaturer. Den luftkølede kondensator kræver blot temperaturer over frysepunktet.

ComDry’s kraftige kabinet består af en bærende konstruktion i støbt, korrosionsbestandigt aluminium med yderdele af kraftigt termoplast. Den høje kapacitet kombineret med et trimmet ergonomisk design og lav vægt (kun 17 kg) gør ComDry-affugteren ideel til
områder, hvor der kun er lidt plads. Affugterne er også nemme at stable og transportere.

Vigtige data såsom den aktuelle relative luftfugtighed, drifttimer og kilowatttimer vises på et letlæselig display, der også viser alarmbeskeder i en forklarende tekst istedet for de normale blinkende lamper. Den indbyggede kontinuerlige styring af varmelegemet og en 3-trins procesluftventilator er fordele, der bidrager til affugterens høje
energieffektivitet og lave støjniveau.

ComDryM170L er udstyret med en luftkølet kondensator, hvorfor der ikke er brug for luftudtag til det fri. Hermed er ComDryM170L yderst velegnet til lukkede rum som f.eks. kælderrum eller andre lokaler, der ikke umiddelbart har adgang til det fri.
Den luftkølede kondensator kondenserer det fjernede vand ved hjælp af rumluften, der nedkøler luften fra regenereringszonen til under luftens dugpunkt. En indbygget pumpe sørger for at vandet effektivt ledes bort til afløb (max løftehøjde 3 m)

ComDryM170L er udstyret med en indbygget hygrostat, der skal indstilles til at styre enten efter relativ luftfugtighed (RH) eller dugpunkt.
ComDry affugtere uden kondensator (model M190Y og M210X) blev lanceret tidligere på året og er blevet en utrolig efterspurgt affugter, både til saneringsopgaver og til fast installation i f.eks. vandværker, arkiver, depoter, tørrerum etc.

Munters A/S
Ryttermarken 2A
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89549418
P nummer: 1002821346

Send til en kollega

0.032