23948sdkhjf

Reparationskoblinger til reparation af rør under tryk

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

AVK introducere et nyt sortiment af universale og dedikerede reparationskoblinger til reparation af rørmuffer og rør. Hydro Stop, Hydro Fast og Hydro Smart er ideelle til sikker og permanent reparation under tryk.

Reparationskoblingerne er som standard fremstillet af opsvejst kulstofstål med fusion bonded epoxycoating. Coating og gummipakninger, som er i kontakt med vand, er WRAS-godkendte. Koblingerne er designet med flangeudtag til anboring og dræning af vand, med en luftskrue til frigivelse af luft som sidste trin i installationen og med integrerede løfteøjer.

Sortimentet indeholder tre hovedtyper:

Hydro Stop universale reparationskoblinger til rørmuffer/rør
Hydro Stop reparationskoblinger er velegnede til reparation af rør af forskellige materialer. De giver mulighed for en tolerance på den udvendige rørdiameter på 30 mm op til DN450 og 40 mm op til DN500, og der er mulighed for afvinkling på ±4° før eller efter installationen.

Hydro Fast dedikerede reparationskoblinger til rørmuffer/rør
Hydro Fast reparationskoblinger er dedikerede til et specifikt rørmateriale. De har en tolerance på op til 10 mm på den udvendige rørdiameter, og der er mulighed for afvinkling på ±6° før eller efter installationen. Designet er let og kompakt og er dermed ideelt til skrøbelige rør og installationssteder med begrænset plads.

Hydro Smart dedikerede reparationskoblinger til rørmuffer med små rørdiametre
Hydro Smart reparationskoblinger kan monteres af én installatør. Det er en fordel, hvis der er begrænset plads på installationsstedet. Hydro Smart reparationskoblingerne har ikke flangeudtag, men ellers er de meget lig Hydro Fast reparationskoblinger.

Udover et bredt standardsortiment kan vi også tilbyde kundetilpassede løsninger.

Du kan se datablade for reparationskoblingerne her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094