23948sdkhjf

Centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

Abena har udvidet med en produktionshal til ny produktionslinje, hvor rengøringsløsningen skulle være driftssikker med let tilgængelige rengøringsudtag. Der indgår superabsorberende polymer (SAP) i produktionen, så løsningen er iht. ATEX direktivet.

Abena har udvidet med endnu en produktionshal til en ny ble-produktionslinje. Eftersom en ren produktionslinje er afgørende for effektiv produktion uden driftsstop, er det vigtigt med en driftssikker og effektiv rengøringsløsning med let tilgængelige rengøringsudtag. Da der i produktionen indgår superabsorberende polymer (SAP), er løsningen leveret iht. ATEX direktivet. 

I produktionshallen er der monteret 20 stk. klapventiler med microswitch. Et fælles potentialudlignet rørsystem tilslutter alle Dustcontrol klapventilerne til rengøringsløsningens Dustcontrol forudskiller F8000, som via en pneumatisk udtømningsventil tømmer det opsamlede materiale ned i en bigbag. Forudskilleren er tilsluttet Dustcontrols centralenhed DC 11-module XL Ex, med pneumatisk rensende patronfilter med trykaflastning, remtrukket Dustcontrol turbopumpe i lyddæmpet kabinet og lille Siemens PLC. Løsningen er dimensioneret til 2 samtidige brugere ved minimum 300 m3/t, i Ø50 mm rengøringsudstyr.

Se referencen på hjemmesiden sammen med resten af vores projektreferencer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

Dustcontrol, Centralrengøring, Centralstøvsuger, Industrirengøring, ATEXDustcontrol, Centralrengøring, Centralstøvsuger, Industrirengøring, ATEXDustcontrol, Centralrengøring, Centralstøvsuger, Industrirengøring, ATEXDustcontrol, Centralrengøring, Centralstøvsuger, Industrirengøring, ATEXDustcontrol, Centralrengøring, Centralstøvsuger, Industrirengøring, ATEXDustcontrol, Centralrengøring, Centralstøvsuger, Industrirengøring, ATEXDustcontrol, Centralrengøring, Centralstøvsuger, Industrirengøring, ATEX

Send til en kollega

0.078