23948sdkhjf

Au2mate Zealand er kommet godt fra start

| Medlemsnyhed | Indrykket af Au2mate A/S

Siden etableringen af Au2mate Zealand i 2020, er det gået fremad for den nye Au2mate division, som har sin base i Hillerød.

Au2mate Zealand er det 10. medlem af Au2mate divisionerne, som i alt tæller 13 divisioner samt 2 kontorer rundt om i verden.  Au2mate blev stiftet tilbage i 2001 af nuværende direktør Carsten G. Jensen & Klaus Dam som havde en mission omkring at blive procesindustriens foretrukne partner indenfor Automation og Industriel IT - og det er gået hurtigt fremad siden da. I dag beskæftiger Au2mate 130 medarbejdere fordelt på de 13 divisioner og er forsat i vækst. 

"Hovedkontoret ligger i Silkeborg, men da det er en stor fordel at være tæt på vore kunder, har vi valgt at åbne kontorer lokalt - heriblandt Au2mate Zealand", udtaler Benn Nyborg som er divisionschef for den Sjællandske afdeling. 

Afdelingen har hovedfokus på automationsløsninger til BioTech branchen, og leverer komplette styrings- og IT-løsninger samt opgraderinger på eksisterende anlæg. "Vi har ved at opgradere softwaren på eksisterende anlæg opnået en besparelse for kunden på op til 30% på forbrug af el og kemikalier - det er noget som kan mærkes på bundlinjen" fortsætter Benn. 

Au2mate Zealand har adresse hos virksomheden FOSS som i 2018 blev hovedaktionær i Au2mate A/S.  

Læs mere om Au2mate Zealand her ✔

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Au2mate A/S

Frichsvej 11
8600 Silkeborg
Danmark
Au2mate A/S

Send til en kollega

0.063