23948sdkhjf

Få udleveret arbejdstøj effektivt og fleksibelt

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

De elektroniske TEXI-skabe giver dine medarbejdere hurtig og nem adgang til arbejdstøj, og sikrer et godt overblik over forbrug og beholdning. Det giver en bedre udnyttelse af hvert enkelt stykke tøj.

En elektronisk løsning til udlevering af arbejdstøj giver foruden et godt overblik også solid indsigt i forbrug og beholdning. TEXI-skabene åbner kun med et dedikeret adgangskort, hvilket sikrer en høj sporbarhed af hvert enkelt stykke tøj. Skabet giver dig via det dedikerede adgangskort overblik over, hvem der har taget hvad i skabet. Skabet måler selv tøjbeholdningen og giver dig høj sporbarhed.

Som administrator får du derved et kontinuerligt overblik over den samlede beholdning, og på den digitale platform Mit DFD kan du hele tiden følge med i det enkelte skabs beholdning gennem skræddersyede administrationsmoduler.

Fokus på hygiejne og økonomi
Det er både økonomiske og hygiejniske gevinster med en TEXI-skabsløsning. Gennem chippen i tøjet er det muligt at følge tøjforbruget og hele tiden se den fulde beholdning. Indsigt i forbruget skal være med til at sikre en stabil forsyning og cirkulation af den samlede beholdning af tøj. Det får en positiv indflydelse på totaløkonomien, idet hver enkelt stykke tøj bliver bedre udnyttet.

Også hygiejnen bliver nemmere at styre, når tøjet bliver opbevaret i aflåste skabe med sporbar adgang.

Udlevering af arbejdstøj kan ske præcis der, hvor medarbejderne skal bruge det. Skabene kan sammensættes efter behov; du kan have alle skabe i ét rum eller dele det op på flere steder – du vælger.

Kort sagt opnår du:

  • Mindre administration og mindre svind gennem høj sporbarhed – du kan altid se, hvor tøjet er.
  • Optimal beholdning med økonomisk besparelse og optimal hygiejnesikring.
  • Dokumentation for korrekt tøjskift.
  • Øget omsætning af tekstiler og hurtig oprettelse af medarbejdere og vikarer med automatisk bestilling af rette beklædning.

Du kan læse mere om de øvrige løsninger, som er en del af DFD’s elektroniske tøjudlevering inkl. track & trace, DFD TRACE, her

Totalløsninger målrettet din branche
For os er vasketøj mere end rent og beskidt tøj. Det er også logistik, sikkerhed, dokumentation, sporbarhed og ressourceoptimering. Der er nemlig stor forskel på, hvor tøjet skal bruges, og hvilken branche det er til. Netop derfor har alle vores vaskerier et specifikt branchefokus, som også er din garanti for overholdelse af alle branchestandarder.  

Vi efterlever de samme krav som de brancher, vi leverer til.

Hver eneste dag er flere tusinde mennesker i kontakt med DFD’s tekstiler og løsninger – det gælder naturligvis vores kunder, men i høj grad også vores kunders kunder. Vi leverer bl.a. måtter, hygiejnedispensere, klude, rengøringsartikler, linned, arbejdstøj og uniformer til alle brancher i Danmark. 

Vi har også en løsning til dig og din branche – se mere her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.079