23948sdkhjf

Partnerskab vil give enkel adgang til test af brintteknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Kompetencerne inden for test af brintteknologi er spredt ud over et hav af mindre aktører. Det vil FORCE Technology og Dansk Gasteknisk Center (DGC) ændre på med nyt partnerskab.

En lille leverandør her. En lille leverandør dér. Mangel på standarder. Begrænset samarbejde. Fravær af fælles retning.

Markedet for test af brintteknologi er i vækst, men stadig kendetegnet ved et meget fragmenteret leverandørlandskab, og det vil FORCE Technology og DGC lave om på med et nyt partnerskab. Partnerskabet skal samle kompetencerne på feltet, skabe et sammenhængende tilbud til markedet, sikre én indgang til testydelser og i sidste ende sætte skub i omstillingen til Power-to-X og anvendelse af brint.

”Vi vil først og fremmest gerne være en stærk samarbejdspartner for de danske virksomheder inden for Power-to-X og gøre den teknologiske transformation, de står overfor, nemmere. Men ultimativt vil vi selvfølgelig også gerne understøtte en sikker, grøn og bæredygtig udvikling og en effektiv omstilling af energiområdet. Når det gælder klimaet, har vi ikke tid til at nøle”, siger Trine Nybo Lomholt, der er Programme manager i FORCE Technology.

”Det giver nogle klare fordele for de danske virksomheder, at vi samler viden og kompetencer om brintteknologi ét sted og dermed kan levere den mest kvalificerede tekniske rådgivning og de bedste ydelser på området. Omstillingen til Power-to-X er en omfattende øvelse, der først lige er gået i gang. Hvis vi skal lykkes med at skabe den nødvendige grønne vækst i Danmark, hurtigt, er det vigtigt, at virksomhederne nemt kan finde den viden, testfacilitet og rådgivning de har brug for, når de håndterer eller anvender brint”, siger Thea Larsen, der er adm. direktør i DGC.

Du kan læse mere om partnerskabet og hvilke betydning det får lige her!

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.265