23948sdkhjf

Ergonomisk rengøring - Skån dine medarbejdere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Rengøring af større arealer er et hårdt fysisk arbejde. Tænker I ergonomien ind i hverdagen?

Rengøringsassistenter får dobbelt så ofte skulderskader som butiksassistenter, og har hyppigere tegn på albueskader. Den helt store synder er gulvrengøring, og det er derfor vigtigt at tilbyde sine ansatte de bedste, ergonomisk korrekte værktøjer for at de kan udføre deres arbejde. Med de rigtige redskaber og den rigtige oplæring kan I skære ned på skaderne og dermed også sygedagene.
 
BFA har samlet en liste over deres anbefalinger, når det kommer til at arbejde i rengøringsbranchen, og denne indeholder blandt andet:
 
1.     Mopper af mikrofiber
2.     Justérbare rengøringsvogne
3.     Rigtig længde på skaftet
4.     Justérbare teleskopskafter

Læs den fulde liste her
 
Disse egenskaber i redskaberne, er vigtige for at passe på medarbejderne og sikre at de ikke bliver unødigt skadede af det hårde fysiske arbejde, som rengøring indebærer.

Har I styr på om jeres arbejdsgange kunne være bedre?
En dårlig arbejdsvane med fx skæve eller tunge løft, forkert indstillede rengøringsrekvisitter eller forkert brug, kan ske for alle - mange gange fordi brugeren simpelthen ikke ved, hvordan det skal indstilles. Selv det bedste materiel kan give en skade, hvis det ikke bruges korrekt. Derfor oplærer vi gerne alle dine folk i fremgangsmåder og arbejdsgange, så I får mest ud af jeres tid, kræfter og materiel. Det er bare at booke os, så kommer vi gratis ud og oplærer jer.

TO HURTIGE TIPS TIL HVERDAGEN

1) Indstil skaftet skal gå til mellem hagen og næsen og vask gulvet i S-bevægelser. Så har den den korrekte højde til skuldre og ryg og belaster mindst muligt.

2) Vælg mikrofibermopper og klude. Mikrofibre fjerne bakterier og vira, og så yder de mindre modstand når I rengører gulvene og flader. Mange af vores mopper og klude er laboratorietestede til at fjerne bakterier og vira, se evt. vores website for testresultater. 
 
  
Er du i tvivl om hvilke redskaber I skal bruge?
 
Så gå gerne ind på vores youtube kanal HER, og se hvad mange af vores produkter har af fordele, og hvordan du vælger det rigtige for. Du kan også altid ringe os op, og få råd og vejledning . Du kan også se det fulde sortiment på Vileda-professional.dk
 
Fik du læst vores artikel om vandforbrug i rengøringsbranchen? Hvis ikke, så læs den HER

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.


Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078