23948sdkhjf

Fokus på bæredygtighed og høj kvalitet hos KEN

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

KEN HYGIENE SYSTEMS tilbyder et bredt udvalg af vaskeanlæg, som lever op de strengeste krav indenfor fødevareindustrien. Vores løsninger garanterer en komplet vask og desinfektion af vores kunders kritiske procesudstyr.

Vi er en virksomhed med knap 200 ansatte med hovedsæde i den lille fynske by, Brobyværk, hvor der arbejdes med produktion af avancerede vaskeanlæg til hospitaler, pharmaindustrien og fødevareproducenter i hele verden.

 Alle vores maskiner er udviklet med henblik på vask og desinficering af kritisk procesudstyr, heriblandt vejeskåle, knive, utensilier, dyser samt diverse beholdere og containere. Det kritiske procesudstyr har stor betydning for hygiejnesikkerheden og produktiviteten, da disse emner ofte er i direkte kontakt med produktet. Dette medfører, at der er behov for hyppig vask og desinfektion af emnerne for at forhindre krydskontaminering mellem de forskellige produktionsbatches.

Derudover, og mindst ligeså vigtigt, foregår vask i umiddelbar nærhed af vejeanlægget, typisk på en platform over produktionslinjen. I henhold til ”Hygiene in Food Processing” (Edited by Lelieveld, H. L. M.; Mostert, M. A.; Holah, J.; White, B.) spredes aerosoler en ikke uvæsentlig distance fra vaskevæggen; ved brug af højtryk vask op til 7 m. væk fra vaskevæggen, ved lavtryk vask op til 3,5 m. Det betyder, at der er en væsentlig risiko for spredning af aerosoler i produktionslokalerne og til produkter. 

Ved at investere i en af vores løsninger sikres en høj kvalitet, hvor der samtidig ikke gåes på kompromis med fødevaresikkerheden.

Derudover kan vaskeprocessen altid dokumenteres og valideres, og ligeledes designes vaskeprocesserne efter kundernes behov. Vaskeprogrammerne sikrer, at alle vaske udføres ensartet hver gang, i modsætning til manuel vask, der medbringer en masse usikkerheder og risici, fordi det, pga. den menneskelige faktor, gør det umuligt at kvalitetssikre og auditere. Derudover, hvis manuel vask anvendes, kan en desinfektion af procesudstyret kun ske ved hjælp af en kemisk desinfektion, hvilket belaster medarbejderen såvel som miljøet unødigt.

Bæredygtig og miljøvenlig vask

Hos KEN HYGIENE SYSTEMS kan vi tilbyde et meget lavt vandforbrug, hvilket vil bevirke en række fordele for miljøet, idet et lavt vandbrug vil indebære et lavere kemikalieforbrug, strømforbrug og udledning af spildevand fra anlægget. Herved anses vores vaskesystemer som nogle af de mest bæredygtige og miljøvenlige systemer på markedet. Dette kan således føre til lavere totalomkostninger for kunderne.

Dialog omkring kundernes behov

Ingen virksomhed og ingen udfordringer ligner hinanden. At finde den løsning, der opfylder kundens og brugernes behov optimalt, kræver en grundig proces, hvor krav og aktuelle forhold analyseres som grundlag for vores anbefalinger. Og hvor også driftsfasen er tænkt ind - det er jo dér, løsningen skal vise sin værdi.  

Hvis uheldet skulle ske

Sikrer man en korrekt løbende vedligeholdelse og service, så vil vaskeanlægget fungere fejlfrit i mange år. KEN HYGIENE SYSTEMS har anlæg, som runder 40 år i drift. Dog kan der opstå problemer med et vaskeanlæg, og heldigvis er hjælpen tæt på, da vi har mere end 40 kørende teknikere, som er placeret rundt omkring i hele Danmark, og derfor er klar til hurtigt at rykke ud til kritiske situationer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078