23948sdkhjf

Køleservice af høj kvalitet til storkøkkener

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

KEN Service er din landsdækkende servicepartner med mere end 40 teknikere, der dækker flere fagområder. Et af de områder vi dækker er køl, og vores køleteknikere klarer alle lovpligtige køleeftersyn, reparationer og montage af køle- og fryseanlæg.

Det er lovpligtigt, at et køleanlæg, som er større end 1 kg. kølemiddel, skal efterses mindst en gang om året. Derfor er vores serviceteknikere certificeret inden for køle- og fryseanlæg, og kan således servicere alle lovpligtige eftersyn hos professionelle storkøkkener.

Vores erfaring er, at serviceeftersyn betaler sig, da pludselige driftstop kan være omkostningsfulde for kunden. Der kan således være god økonomi i at tegne et serviceabonmment for at forebygge eventuelle driftstop, og på denne måde være på forkant med problemer.

Vi står altid klar til at hjælpe

Alle vores servicebiler er udstyret med de nødvendige reservedele, så vi  kan klare de fleste behov hos  kunden. Ligeledes er alle vores biler udstyret med GPS systemer, som sikrer en effektiv planlægning, samt en oversigt over hvor vores nærmeste tekniker befinder sig, og derfor har vi mulighed for at sende en servicebil ud til din virksomhed meget hurtigt, hvis problemer opstår.

KEN’s kundeserviceafdeling sidder altid klar til at yde en professionel kundemodtagelse. Derudover sikrer vores veluddannede tekniske support specialister, at kunderne altid får en kompetent teknisk rådgiving og hjælp omkring maskinerne.

KEN SIS

Derudover kan vi tilbyde informationsystem KEN SIS til vores kunder, som giver kunden mulighed for at følge sine serviceomkostninger online, og derved få en detaljeret historik på det enkelte produkt.

KEN SIS kan hjælpe kunden med at gennemskue, om det kan betale sig at få service eller reparation på deres nuværende maskine, eller om det økonomisk kan svare sig at investere i en ny.

Hvis der indgås en serviceaftale med KEN Service, er det ligeledes muligt at se, hvornår næste servicebesøg foretages på den enkelte maskine. Dette gør det muligt at planlægge fremad, og derved være bevidste om, hvornår maskinen er ude af drift grundet servicebesøg.

Det er muligt at tilpasse antallet af servicebesøg alt efter maskinens belastningsgrad. Hos KEN Service kender vi din maskine, og vi vil derfor automatisk sende en servicetekniker ud, når det er tid til service.

Du kan læse mere om vores serviceafdeling her eller kontakte os på 70 10 20 91.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063