23948sdkhjf

Leverance problemer? - Ikke hos Invertek frekvens drev.

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Invertek Drives mest populære modeller lagerføres i Danmark, og fabrikken kan levere næsten alt andet på 1 til max. 2 uger

Invertek på dansk lager

Den danske distributør af Invertek frekvensdrev meddeler, at de fleste populære Invertek frekvensomformere nu lagerføres i Danmark i større antal end hidtil. Desuden kan Invertek fabrikken på favorable vilkår levere stort set alle andre modeller og størrelser på 1 til max 2 uger fra modtagelse og accept af ordre.

Hvordan fungerer det?

Invertek fabrikken har af strategiske årsager øget deres lager af råvarer til et niveau, der modsvarer mindst 6 måneders normal produktion. Derfor kan man levere meget hurtigt, og ingen kunder er blevet bedt om at vente med modtagelse af de ønskede leverancer.

Hvilke modeller lagerføres i Danmark?

Invertek's serie af E3 modeller i IP66 Outdoor versionen er blevet meget populær og kan leveres i en lang række 3-fasede versioner med 110V, 230V, 400V og 600V, med effekter fra 0,37KW til 22KW. Den store fordel er, at frekvensdrevet kan skrues direkte op på væggen uden brug af el-skab, og ofte vælger kunderne lokal betjening med knapper i fronten, som kan justere hastigheden, ændre omdrejningsretningen på motoren, samt en låsbar start/stop funktion.

En anden populær serie er de 1-fasede 230V modeller fra  0,37KW til 1,5KW.

Invertek levererer naturligvis også de mere almindelige IP20 frekvensdrev til montage i el-skabe fra 0,37 til 250KW.

ROBOTECH A/S lagerfører de modeller, der historisk set har solgt bedst, og vore oem kunder får leveret direkte iht. den aftalte indkøbsplan med speciferet aftalt pris og aftalt tidspunkt.

Har du probemer med leverancer i dag?

Hvis din nuværende leverandør af frekvensdrev har problemer med at levere, så er hjælpen snublende nær, kontakt gerne vor produktchef Brian Ziegler på mobil 60208040, eller mail: bz@robotech.dk , så finder vi hurtigt en god teknisk løsning med faste lave priser, samt en stabil logistik med leverance af det ønskede antal drev på de ønskede datoer.

Hvordan programmerer man den?

En Invertek omformer leveres altid med en basis indstilling, således at den kan tages i brug med det samme, når den har fået strøm, næste step er 12 lette punkter, hvor man kan indstille frekvensbåndet max/min samt give oplysninger om den motor, der skal drives. Vil man indstille flere ting kan man åbne op for mere end 60 forskellige muligheder, der gør drevet mere skarpt ift. opgaven, der skal løses. ROBOTECH A/S hjælper gerne til med indstillingen af drevet, og værktøjer som OptiTools og OptiStick gør det meget lettere at benytte INVERTEK drev i produktionen, da forudindstillede opsætningsfiler på meget kort tid kan uploades i de nye drev, enten ved hjælp af Bluetooh, eller NFC fra din mobil telefon.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.063