23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu er det nemt at finde Svanemærkede klude og mopper

Grønne indkøb er ikke altid nemt - for hvor finder man det rette produkt? Vi har nu samlet alle vores Svanemærkede klude og mopper på en samlet liste, så du langt nemmere kan finde det du søger.

Med mere end 20 svanemærkede klude og mopper, har det aldrig været lettere at få rengjort gulve og overflader med bæredygtige og grønne rengøringsløsninger. 

I Vileda har vi gennem en årrække arbejdet med en lang række miljø og bæredygtige rengøringsløsninger, og har i dag et af landets største udvalg af langtidsholdbare og højkvalitetsudvalg af rengøringsrekvisitter til erhvervsrengøring.

Her på linket kan du se vores liste med effektive klude som både fjerner vira, bakterier og samtidigt er svanemærkede.

KLIK HER OG SE LISTEN

Er du i tvivl om hvilke redskaber I skal vælge?
 
Du kan også altid ringe os op, og få råd og vejledning på 7021 5200 eller se det fulde sortiment på Vileda-professional.dk

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.


Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

 

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032