23948sdkhjf

Hvor meget nedetid har du på grund af rengøring af dyser?

| Medlemsnyhed | Indrykket af mt spray a/s

I et konkurrencepræget marked betyder pulverproducenternes ambitiøse målsætninger, at spraytårnsanlæg kører 365 dage om året – kun afbrudt af et par timers rengøring i døgnet.

Inden for effektiv pulverproduktion er anlæggets dyser med til at sikre den fulde udnyttelse af anlæggets kapacitet og samtidig opretholde konstant tryk i processen. Den nødvendige daglige rengøring af anlæggets dyser er lig med uundgåelige driftstop, og dertil vil enhver unødig vedligeholdelse betyde reduktion af volumen og produktion som ubehagelig konsekvens. Dyser med minimalt vedligehold og lang levetid er derfor afgørende for at minimere den kostbare nedetid. 

Effektiv pulverproduktion med dyser, der minimerer kostbar nedetid
Serien med SV SprayDry®-dyser er ideel til spray af væsker i processer med høje temperaturer, idet en anti-bearding cap på dysen forhindrer ophobning af brændt pulver på dysens overflade. I kombination med dysernes hvirvelkamre sikres dermed stor fri passage. Samtidig har dyserne den ultimative praktiske designfordel, at de kan håndspændes, hvilket minimerer nedetid, når vedligeholdelse er påkrævet.

Opnå optimalt spray med lokalt samarbejde
Sortimentet af SprayDry®-dyser og tilbehør dækker hundredvis af udskiftelige komponenter. Hos mt spray, der er eneleverandør af dyser fra Spraying Systems Co. i Danmark, tilbydes hele sortimentet af SprayDry®-dyser. Med hurtig levering af dyser til spraytørring og lokalt samarbejde om optimering af spraytørringsprocesser, er mt spray med til at sikre pulverproducenters ambitiøse målsætninger for effektiv pulverproduktion.

Medlemsnyhed

Indrykket af
mt spray a/s

Symfonivej 37
2730 Herlev
Danmark
mt spray a/s

Billeder & videoer

SprayDry dyse sortiment til spraytørring

Send til en kollega

0.063