23948sdkhjf

Triumf Glass: Sorbet og flødeis i lange baner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

Med stor erfaring træder Triumf Glass ind på det danske marked med hele 16 nye isvarianter. Der er tale om både sorbet og flødeis med fokus på smag og kvalitet.

I 75 år har svenskerne nydt godt af Triumf Glass’ mange isvarianter. Den stigende produktion har åbnet for yderligere ekspansion, og turen er nu kommet til de danske forbrugere. I samarbejde med salgsselskabet Q Foods kan 16 nye varianter tilbydes til caféer, restauranter, ishuse m.fl. i hele Danmark. Der er tale om kvalitetsfuld sorbet og flødeis, som kommer i bøtter på 5 liter.

En af de mest solgte varianter er saltet karamel crunch. Ligesom Triumf Glass’ andre flødevarianter er den lavet af frisk svensk fløde, og derudover er den fyldt med sprøde karamelstykker og saltet karamel crunch. På en og samme tid er isen både cremet og knasende, og den salte karamel giver et godt modspil til den søde og smagfulde flødeis. Det bliver svært at nøjes med én kugle, men sådan skal det heller ikke være, for der er hele 16 varianter, der skal smages på.

 Gode råvarer

Den gode smag er foranlediget af et konstant fokus på kvalitet og certificeringer. Størstedelen af leverandørerne er fra nærområdet, og fløden til isene er ikke langt undervejs. Råvarerne er nøje udvalgte, og de kommer kun fra leverandører, der er kvalitetskontrolleret i overensstemmelse med Triumf Glass’ adfærdskodeks. Med gode råvarer følger god is, og det har igennem alle år været en vigtig forudsætning for væksten.

Sommeren er på vej og istrangen melder sig. Vær klar til efterspørgslen med is fra Triumf Glass.

Se alle 16 varianter i kataloget til højre.  

Vil du vide mere om Triumf-isene fra Sävedalen i Sverige, står konsulenterne fra Q Foods klar til at hjælpe, idet Q Foods varetager salget på det danske marked. Med afsæt i dine ønsker og behov kan der findes en skræddersyet løsning til gavn for alle iselskerne rundt omkring i Danmark.

Kontaktoplysninger finder du her på linket

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.079