23948sdkhjf

Kosmetik: Påfyldning af slibende pastaer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanmaster ApS

Påfyldning af hudplejeprodukter som sæber, cremer og scrubs.

Korrekt håndvask er et af de store emner i år. Mere end nogensinde før er vi klar over, at håndvask forhindrer transmission af mange stoffer, der forårsager infektioner. Mens en simpel flydende sæbe er tilstrækkelig til normal håndvask, skal sæber eller pastaer til industrien ofte beriges med slibende fyldstoffer. En sæbe med fyldstoffer gør det fx muligt at vaske kraftig tilsmudsning som fx limrester eller motorolie af. Lignende slibende ingredienser bruges også i kosmetikproduktion til fx bodyscrubs eller vandløse sæber.

Udfordrende slibende pastaer til påfyldningspumper

Ud over disse produkters slibende fyldstoffer, har de ofte en meget viskøs væskekarakteristik - begge er udfordrende egenskaber for doseringsteknologien. Konventionelle fyldesystemer i kosmetikindustrien, såsom stempelpumpesystemer, har svært ved at håndtere disse materialer. Partiklerne sidder fast mellem stemplet og cylinderen - stemplet eroderer eller nedslides hurtigt.

ViscoTecs doserings- og påfyldningspumper blev udviklet netop til sådanne typer væsker og pastaer. Ved at bruge den præcise endeløse stempeteknologi er de endda velegnede til at fylde små mængder, for eksempel i stick pack-prøver.

Speciel konfiguration til særligt høje temperaturer

På grund af deres høje viskositet skal materialerne nogle gange opvarmes, når de doseres, ellers løber de ikke rent ind i slutbeholderen/tuben. ViscoTec tilbyder specielle rotorstatorkonfigurationer til særligt høje temperaturer.

Ud over doserings- og påfyldningspumper inkluderer ViscoTec-porteføljen også fødeløsninger. Efter produktion af materialet fyldes produktet oprindeligt i tønder. Den faktiske påfyldning af de endelige slutbeholdere foregår normalt et andet sted. Til denne proces kan man med fordel benytte ViscoMT, der kan flytte produktet fra tønden til påfyldningsmaskinen. En 2-punkts trykregulering sikrer en lavpulseringstilførsel til påfyldningsmaskinen.

Er du interreseret i at vide mere om vores påfyldningspumper? Så kontakt os gerne på info@scanmaster.dk eller på 45 82 80 90. 

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk

Psssst! Har du set vores nyudviklede dispenseringssystem? 100% dansk design - den ultimative maskine! Se videoen her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Danmark
Scanmaster ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063