23948sdkhjf

DanVit & Food Diagnostics: Samarbejde om rent vand til grise

| Medlemsnyhed | Indrykket af Food Diagnostics A/S

Rent vand til grisene og udfasning af medicinsk zink til smågrise medio 2022 er baggrunden for det nye samarbejde.

Hvordan opstod samarbejdet? 
Den første kontakt mellem de to virksomheder opstod, da DanVit ønskede sparring til, hvordan vandkvaliteten i stalde kan måles.

Salgschef hos DanVit, Karsten Nordestgaard Andersen, kontaktede derfor os, da vi er kendt for vores rådgivning om produkter til hygiejnekontrol. I forlængelse med drøftelserne om hygiejenekontrol til bl.a. mælkeanlæg til smågrise, opstod interessen for et samarbejde om salg af ECA-anlæg til svineproducenter.

Læs mere om ECA her

Hvorfor opstod interessen for samarbejdet? 
Rent vand til grisene har ikke altid været et fokuspunkt for svineproducenterne, men det er det dog heldigvis blevet. Det bliver kun endnu mere aktuelt, da medicinsk zink til smågrise udfases medio 2022. Lige netop derfor er et øget fokus på rent vand til grisene endnu mere aktuelt end nogensinde før.

Når to virksomheders kompetencer går op i en højere enhed 
Samarbejdet er en gevinst for alle parter og et glimrende eksempel på, hvordan to virksomheders kompetencer kan gå op i en højere enhed. Food Diagnostics er bl.a. specialister i hygiejne, DanVit i foder m.v. til grise, og sådan forbliver det, da samarbejdet bygger på henvisning til hinanden. Dette for at sikre, at vores kunder altid møder en specialist inden for sit felt. Det anser vi som værende en gevinst for kunderne, da de altid vil blive mødt af specialister, der kan give kompetent vejledning og afhjælpe de problematikker, de oplever i deres besætning. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Food Diagnostics A/S

Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Danmark
Food Diagnostics A/S

Billeder & videoer

ECA-anlæg

Send til en kollega

0.078