23948sdkhjf

Foodservice convenience uden kompromis

| Medlemsnyhed | Indrykket af Royal Greenland Seafood A/S

Royal Greenland har udvidet sit sortiment af paneret fisk med ØSTERSØ fiskefileter – en fiskefilet, der er lidt ud over det sædvanlige, både når det kommer til smag, kvalitet og convenience.

Paneret fisk er ikke bare paneret fisk, og det er Royal Greenlands nyhed ØSTERSØ fiskefileter et godt eksempel på. De er særligt udviklet til professionelle indenfor foodservice og her går smag, kvalitet og convenience op i en højere enhed.

ØSTERSØ fiskefileter er skrubber, som fanges i Østersøen. Fiskeriet foregår i sæson fra efteråret til januar, hvor kvaliteten er bedst og fiskene har en frisk, fyldig og rund smag med saftig konsistens.

Det, der virkelig gør, at ØSTERSØ fiskefileter adskiller sig fra andre slags paneret fisk, er selve paneringen. Udover at have en fiskeandel på hele 70% og kun 30% panering, er de klassisk paneret med æg og grov hvederasp. Den grove hvederasp gør fileterne ekstra sprøde – en sprødhed, der holder og gør fileterne særligt godt egnede til ud af huset serveringer som fx stjerneskud, smørrebrød o.lign. De er dermed et perfekt alternativ til hjemmelavet panering og en nem og convenient løsning uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Udover at være fanget i sæson er de, som alle Royal Greenlands andre skrubber, også fanget uden brug af bomtrawl. Bomtrawl er en fangstmetode, der omtales meget i tiden, da den blandt andet er under mistanke for at skade havbunden.

ØSTERSØ fiskefileter fås i tre størrelser: 45-70 g, 70-100 g og 100-130 g.

Mere information fås ved henvendelse til Royal Greenland.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Royal Greenland Seafood A/S

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Royal Greenland Seafood A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094