23948sdkhjf

NYHED: To nye varianter af danske rødspætter med fyld

| Medlemsnyhed | Indrykket af Royal Greenland Seafood A/S

Royal Greenland lancerer nu to nye, bæredygtige varianter af danske rødspætter med fyld med en saftig og fyldig smag og en knasende sprød panering - en sprødhed, der holder. Samtidig har de en størrelse, der gør dem særligt velegnet til portionering.

Royal Greenlands danske rødspætter med fyld fås nu i to nye spændende varianter – den ene med fyld af tomat og mozzarella, tilsmagt løg, basilikum og oregano og den anden med fyld af flødeost og rød peberfrugt, tilsmagt citron. De er udviklet i samarbejde med kokke fra kantine- og hotel-/konferencekøkkener. Rødspætterne kommer fra bæredygtigt, MSC-certificeret fiskeri og er, som alle vores andre rødspætter, ikke fanget med bomtrawl.

De danske rødspætter med fyld har en saftig og fyldig smag og en knasende sprød panering - en sprødhed, der holder. De har en størrelse på 70 g, hvilket gør det let at portionere og kalkulere samt at minimere madspild.

Danske rødspætter med fyld er en nem og fleksibel løsning i køkkenet. De tilberedes på 12-15 min. i ovn direkte fra frost, hvilket gør dem oplagte at have i fryseren til dage, hvor der pludselig er brug for ekstra serveringer eller der sker noget uforudsigeligt.

Ud over de to nyheder, finder du også en anden variant af fyldte rødspætter i Royal Greenlands sortiment, nemlig rødspætter med fyld af rejer og broccoli.

Mere information fås ved henvendelse til Royal Greenland.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Royal Greenland Seafood A/S

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Royal Greenland Seafood A/S

Send til en kollega

0.063