23948sdkhjf

Løwener i Glostrup søger elev til specialet handelsassistent

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Til vores hovedafdeling i Glostrup søger vi en elev til specialet handelsassistent salg

Hvis du kan se dig selv i rollen som én, der holder fast i alle tovene og får enderne til at mødes i en altid skiftende og afvekslende hverdag, og kan du genkende dig selv i punkterne nedenfor, så er du måske vores nye kollega.

DIG:
Nysgerrig og opsøgende
Åben og udadvendt
Selvstændig med masser af gå-på-mod
God kommunikator – også på engelsk og gerne på tysk
Talstærk og god til Excel
Interesse for sociale medier
Relevant uddannelse (Vi forventer, at du har gennemført en EUD, EUX, HHX eller et EUS forløb (STX, HTX eller HF) med et 5 ugers brancherettet forløb. Hvis du har et gammelt HG/HGV bevis, skal du sikre dig, at du har adgang til uddannelsen. Du kan kontakte den skole, hvor du har gennemført dit HG/HGV forløb.
Og så er det kun et plus, hvis du har tidligere erfaringer fra fritidsjob, udlandsophold eller lignende.

ELEV JOBBET:
Du vil få din faste plads i salgsadministrationen for entreprenørmateriel, som er det administrative omdrejningspunkt for indkøb og salg af maskiner. I det 2-årige elevforløb vil du blive introduceret til alle typer af arbejdsopgaver indenfor bl.a.: Ordrebehandling, kundekontakt, salgsbackup, statistikberegning, fabrikskontakt, indkøb af maskiner, fakturering, registrering, statusopgørelse, fragtkoordinering, eventkoordinering, SOME vedligeholdelse og rapportering. Selvstændigt ansvar vil blive givet i takt med oplæring.

Opstart ønskes hurtigst muligt – helst senest 1.9.2021. Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så søg hurtigst muligt og senest 2.8.2021.

OM OS:
Løwener er en veletableret virksomhed i vækst, som bl.a.  importerer og sælger entreprenørmateriel indenfor stærke mærker som Kubota, Bomag og RAVO. Vi har afdelinger i Glostrup og Stilling, hvorfra maskinerne distribueres til hele landet.

Salgsadministrationen for entreprenørmateriel ligger primært i Glostrup, og teamet består i dag af 4 engagerede personer, hvoraf den ene sidder i Stilling. Vi har en uhøjtidelig omgangstone i en dynamisk hverdag, hvor vi følger princippet ”frihed under ansvar”, hjælper hinanden og sætter en ære i, at opgaverne bliver løst korrekt og til tiden i tæt samarbejde med sælgere, reservedelsafdeling og værksted.

Se mere om os på: www.loewener.dk

ANSØGNING OG KONTAKT:
Motiveret ansøgning med CV sendes til: Specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail ga@loewener.dk  hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”handelselev” i emnefeltet. Har du uddybende spørgsmål, kan du kontakte Teamleder Lisbeth Nielsen på tlf. 43200317.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.131