23948sdkhjf

Renovering af filterpumpestationen på Ejby Mølle Renseanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

Ejby Mølle Renseanlæg i Odense har fået en driftssikker pumpestation, som er fremtidssikret og kræver minimalt vedligehold.

VandCenter Syd er et af Danmarks største vandselskaber. Herfra leveres rent drikkevand til knap 177.000 borgere og håndteres spildevand for al industri og størstedelen af husholdningerne i Odense og på Nordfyn. VandCenter Syd har en vision om at blive klimanetural, og det kræver optimering af alle processer og anlæg i forsyningsområdet.

Et stort renoveringsprojekt har fornyet filterpumpestationen på VandCenter Syds største renseanlæg Ejby Mølle med nye pumper og AVK spadeventiler og kontraventiler. Pumpestationen, som er en central del af renseanlægget, var både gammel og slidt og brugte rigtig meget energi. Renoveringen har reduceret energiforbruget og bidrager dermed til visionen om at blive klimaneutral.

Du kan høre projektchef Niels Malmmose Askjær fortælle om renoveringen af filterpumpestationen i videoen, som du finder her: Renovering af filterpumpestationen på Ejby Mølle Renseanlæg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078