23948sdkhjf

Det kan betale sig at udskifte dine luftdyser

| Medlemsnyhed | Indrykket af mt spray a/s

Selvom processer med højtryksluft ofte er en dyr post på driftsbudgettet, så er luftdyser en overset optimeringsmulighed, der ellers kan føre til øget ydeevne, bedre arbejdsmiljø og markante driftsbesparelser.

Arbejder du med tørring eller afblæsning med højtryksluft, så oplever du måske også, at luftforbruget er en tung post på driftsbudgettet? Problemet opstår, når luftdyserne er overdimensioneret, hvilket fører til, at meget luft går til spilde i processen. Inden for blandt andet fødevareindustrien oplever vi ofte, at processer med højtryksluft udgør helt op til en tredjedel af det samlede energiforbrug.

Lille investering, stor besparelse
Udskiftning af luftdyser er ikke nødvendigvis dyrt, men gevinsten er stor – både i forhold til driftsbudget og arbejdsmiljø, der belastes af det høje støjniveau fra processer med højtryksluft. Derfor er det en god idé at få set nærmere på optimeringsmulighederne med luftdyser og luftknive.

Hos mt spray har vi et bredt udvalg af luftdyser og luftknive i WindJet®-serien, der er godkendt til fødevareindustrien. WindJet®-serien imødekommer forskellige behov for sprøjtemønstre, materialer og kapaciteter, der kan sikre energibesparelser på op til 40 pct. og reducere støjniveauet med op til 60 pct.

Spørg os om dyser og få kompetent rådgivning og sparring
Hos mt spray har vi ekspertviden om den nyeste sprayteknologi og et bredt udvalg af luftdyser og luftknive til både højtryk og lavtryk. Kontakt os gerne på +45 4454 0454 for råd og vejledning, eller se mere her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
mt spray a/s

Symfonivej 37
2730 Herlev
Danmark
mt spray a/s

Send til en kollega

0.062