23948sdkhjf

John Crane tørtløbende beholdertætning

| Medlemsnyhed | Indrykket af John Crane Danmark

John Crane Type 32D er en topmonteret enkeltvirkende tørløbstætning til rørværker, med design og materialevalg som opfylder behovene i den farmaceutiske-, fødevarer- og kemiske industri.

John Crane Type 32D er en topmonteret enkeltvirkende tørløbstætning til rørværker, med design og materialevalg som opfylder behovene i den farmaceutiske-, fødevarer- og kemiske industri. Tætningen leveres som komponentversion, eller som flangeversion i henhold til DIN 28138, men kan også specifikt tilpasses. Flange version kan udføres med et opsamlingskammer, således, at partikler fra tætningsflader forhindres i at komme i kontakt med procesvæsken.  Materialer kan leveres med overensstemmelse i henhold til FDA, USP class VI, TSE/ADI og EC1935/2004 .

·         Kræver ikke ekstern spærrevæske eller spærregas.

·         Specielt tørløbende kul.

·         Accepterer både vakuum og tryk.

·         Slidindikator for inspektion.

·         Standard størrelser fra 25 mm til 125 mm.

Alt afhængig af driftsbetingelser og temperaturklasse, kan alle standard versioner anvendes i eksplosionsfarlige områder uden yderligere kontrolanordninger. Overensstemmelsescertifikater i henhold til ATEX 2014/34/EU, kat. 1, 2 og 3 kan leveres ved forespørgsel.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
John Crane Danmark

Svalehøjvej 3. 1
3650 Ølstykke
Danmark
John Crane Danmark

Send til en kollega

0.076