23948sdkhjf

Erhvervskonference i forbindelse med kartoffelfestival,

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vejen Kommune

- Så snart det handler om klima og bæredygtighed, så har du min opmærksomhed, og når to så vigtige emner samtidig bliver sat i relation til smag og sundhed, så bliver det jo endnu mere interessant. siger Anne Hjernøe.

- Vejen er Danmarks Fødevarecentrum og en stor landbrugs-kommune, og de to erhverv er nogle af vores styrkepositioner. Derfor giver det god mening at bakke op om en erhvervskonference. I Vejen Kommune har vi en vækststrategi 2025, og mange af indsatserne her vil blive berørt under konferencen, forklarer Jan Nielsen, der er erhvervskonsulent i Vejen Kommune.  

Formålet med erhvervskonferencen er blandt andet at give mulighed for sparring og erfaringsudveksling for deltagerne.

- Vi vil gerne åbne op for dialog mellem forskellige erhverv, for vi tror på, at vi sammen er stærkere og bedre kan ruste os til fremtidens krav omkring klima, bæredygtighed og ressourceforbrug. Vi ved, at fødevareproduktionen ændrer sig, det vi spiser ændrer sig og måden vi avler og dyrker råvarerne på ændrer sig. Samtidig med teknologien og kravene også ændres, konstaterer Jan Nielsen.

Og med netop fokus på klima og bæredygtighed har forfatter, kok, tv-vært og meget mere, Anne Hjernøe sagt ja til at være konferencier på erhvervskonferencen. I panelet sidder spændende personligheder med meninger og holdinger, så det bliver spændende og Anne Hjernøe kommer på arbejde, for det er et spændende panel med Henrik Lund Fra Naturli´Foods, Finn Klostermann fra Danish Crown, Benny Jensen fra BJ Agro, HC Gæmelke fra Jysk landbrug, Lars Visbech Sørensen fra Food & Bio Cluster Denmark og Borgmester Egon Fræhr fra Vejen Kommune.

- Så snart det handler om klima og bæredygtighed, så har du min opmærksomhed, og når to så vigtige emner samtidig bliver sat i relation til smag og sundhed, så bliver det jo endnu mere interessant. Danmark er et lille land, men stadig et vigtigt landbrugsland, og derfor er det utrolig vigtigt, at vi også fokuserer på fremtidens fødevareproduktion. For hvordan vil vi gerne have, at den ser ud i Danmark? Og hvordan skal den se ud, hvis vi også tænker på jorden og de kommende generationer? Alt det syntes jeg at arrangementet i Vejen sætter fokus på, og derfor er jeg super glad for, at jeg får lov til at være en del af den spændende og vigtige debat, som finder sted i august, siger Anne Hjernøe.

Målgruppen for erhvervskonferencen er fødevareproducenter, landmænd, følge-erhverv som maskinstationer og producenter til industrien samt håndværkere, embedsmænd og andre interesserede. Erhvervskonferencen afvikles som et debatmøde, der skal gøre det livligt og uformelt, og med et spændende debatpanel.

Der åbnes for tilmelding i juni, via UdviklingVejens hjemmeside og der er plads til 300 deltagere. 
Se program og tilmelding her: Link til program og tilmelding

Hele programmet for festivalen offentliggøres på Facebook siden: Følg med på facebook 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vejen Kommune

Rådhuspassagen 3
6600 Vejen
Danmark
Vejen Kommune

Send til en kollega

0.063