23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udsugning af Calcium-sulfat dampe hos Boehringer Ingelheim

I forbindelse med etableringen af ny produktionslinje havde Boehringer Ingelheim behov for udsugning ved 3 blandekar, ved en lille vægt samt i produktionslinjen og kontaktede Dansk Procesventilation. Løsningen skulle udføres i plast.

Da Calciumsulfat’en opvarmes i de tre blandekar, bliver den aggressiv overfor alle metaller. Boehringer Ingelheim ønskede derfor en løsning i komplet plast.

Løsningen skulle være driftssikker og egnet til kontinuerlig drift, hvorfor det også var vigtigt, at løsningen var energieffektiv. Desuden var det vigtigt, at løsningen var støjsvag, da både filter og ventilator skulle placeres indendørs.

Anlægget er lavet med fuldsvejste PVC-rør, specielt fremstillet filter i PVC og ventilator i PPs med skovlhjul i PP. Ved alle 5 punktsug er der monteret både indregulerings-spjæld og manuelle åben-/lukkespjæld. Ved vægten er der monteret en hvid Plymovent Miniman-sugearm. Filteret er udrustet med oliefobisk behandlet posefilter 95% og HEPA-filter H13. Ventilatoren er leveret med Grundfos motor med indbygget frekvensomformer, der behovstyres af en tryktransmitter. Da løsningen fungerer som punktudsugning, er den selvfølgelig udstyret med en lovpligtig kontrolanordning.

Se hele referencen på vores hjemmeside.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063